Keune Care Silver Savior Shampoo Review

Keune Care Silver Savior Shampoo heeft echt mijn (haar)leven veranderd. Ik denk dat ik door de jaren heen al minstens vijftien soorten zilvershampoo heb geprobeerd. Telkens weer een nieuwe fles kopen (van vaak flink wat geld!) en elke keer weer opnieuw teleurgesteld worden. Alle blondines die dit lezen zullen nu hard meeknikken. Ik kan gelukkig met héél veel blijdschap zeggen dat ik eindelijk een shampoo en conditioner heb gevonden die aan mijn eisen voldoet en mijn gele tinten ook echt weghaalt. Soms komen oplossingen uit een onverwachte hoek want een grijze toner heb ik niet meer nodig. Lees snel verder!

foto2bewerkt

Keune Care Silver Savior Shampoo

Even heel eerlijk: wanneer je zo ontzettend vaak bent teleurgesteld door een zilvershampoo geloof je ook niet meer in alle andere producten. De enige zilvershampoo die een beetje werkte was de welbekende Fudge zilvershampoo maar daar bleef het ook wel bij. Ook vond ik die zilvershampoo echt niet zo denderend als de rest van de wereld. Toen bovenstaande shampoo op de mat viel dacht ik wel ‘oh leuk! keune!’ maar grote verwachtingen had ik er niet van. Boy was I wrong. De Keune Care Silver Savior Shampoo heb je nodig in je leven.

De gebruikersaanwijzing geeft aan dat de zilvershampoo op nat haar aangebracht moet worden en dat dit 1-2 minuten moet blijven zitten. Kort he? Vond ik ook!

Merk ik verschil?

Al bij de eerste keer proberen merkte ik een enorm verschil bij mijn haarkleur. In de douche zag ik al dat de zilvershampoo een goede donkerpaarse kleur had (in mijn geval geldt hoe donkerder hoe beter) en na een paar minuten leken mijn punten al verkleurd te zijn. Sta je daar ineens met grijze punten in je handen. Daar doen andere shampoo’s minstens een kwartier over en dan krijg ik ze nóg niet goed assig. Ik was helemaal in shock en kon niet wachten totdat ik mijn haar droog kon zien.

foto5bewerkt

En jawel, mijn haar was echt een stuk grijzer! Voordat ik in de douche stapte had ik toch echt wel een gele gloed in mijn blonde haren maar die was nu volledig weg. Ik baal echt dat ik before en after foto heb gemaakt want je ziet wel degelijk verschil!

Ook niet heel onbelangrijk: mijn haar voelt absoluut niet droog aan. Dit kan soms het geval zijn bij intense zilvershampoo’s maar deze set voelt juist erg verzorgend aan. Dit komt door de provitamine B die in het product zit verwerkt. Dat de shampoo & conditioner in een mooi chique flesje komen is natuurlijk erg mooi meegenomen. Je betaalt voor deze set de volgende prijs:

Silver Savior Shampoo – 300 ML – €17,10
Silver Savior Conditioner – 250 ML – €17,90

Ik ben in ieder geval enorm fan van deze producten en kan ze echt aan iedereen aanraden. Of je nu een paar highlights in je haren hebt, je hele hoofd laat blonderen of al grijs begint te worden.. dit werkt. Benieuwd geworden? Je koopt hem o.a. hier online.

En, kan deze set iets voor jou zijn?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

6 Comments

 1. Laura | I scream beauty

  Ik gebruik de zilvershampp van Ivy. Deze klinkt ook veelbelovend!! Wil ‘ em wel eens proberen.

  1. Sharon

   Oh echt? Hoe werkt de zilvershampoo van Ivy voor jou? Ken het merk helemaal niet :)

  1. Sharon

   Hij IS ook heel goed haha! Bedankt voor je comment! <3

 2. Julia

  Ik heb deze besteld door deze blogpost. Ik hoop dat ze voor mij ook werken!

  1. Sharon

   ah leuk om te horen! Heb je hem inmiddels al een keer gebruikt?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.