Overig

KIKO Nailpolish

foto1

Zoals jullie weten zat ik vorige week in Ibiza en kwam ik thuis met vier KIKO lakjes. Bij KIKO slaag ik eigenlijk altijd wel. Ze hebben fantastische lipproducten, blushes, poeders en.. eigenlijk is alles daar gewoon fantastisch. Super goede kwaliteit voor een lage prijs. Hier mogen veel merken een voorbeeld aan nemen. Vandaag deel ik vier nieuwe lakjes met jullie waar ik echt super enthousiast over ben!

foto2

Hier zie je mijn nieuwe aanwinsten. Op de verpakking zelf staan alleen nummers maar op de website van KIKO kan je de bijbehorende namen vinden. Ik ging voor twee ‘Quick Dry Nail Lacquers’ en twee normale ‘Nail Lacquers’. Van links naar rechts zie je hier 328 Gray, 859 Metallic Gold, 835 Mint & 337 Periwinkle Violet.

collage

859 Metallic Gold
Metallic Gold is een heerlijk lakje. Heeft wel minstens 3/4 lagen nodig om volledig te dekken maar dan heb je ook wat. Ik vind hem super chique staan en ga deze sowieso nog veelvuldig gebruiken tijdens het feestseizoen (is het al kerstmis?). Deze is te koop in de KIKO webshop voor €3,90.

835 Mint
Een knallende mintkleur. What can i say? Met mint zit je bij mij altijd goed. Lekker opvallend, dekt al na twee lagen en blijft enorm lang zitten. Te koop in de KIKO webshop voor €3,90.

328 Gray
Geloof het of niet, een grijze nagellak had ik nog niet. Alleen daarom wilde ik deze kleur al meenemen! Hij was ook nog eens afgeprijsd naar 1 euro en toen was ik natuurlijk helemaal verkocht. Hij dekt prima, meer dan twee lagen heb je niet nodig met deze kleur. Ook vind het fijn dat kleuren als deze met werkelijk alles te combineren zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken of je babyroze nagellak wel matcht met je smaragdgroene jurk. 

337 Periwinkle Violet
Periwinkle Violet zou je eigenlijk alleen voor de naam al moeten kopen. Ik vind het een heerlijke kleur! Lekker opvallend, vrolijk en toch ook wel een tikje anders dan wat ik normaal draag. Het is een knalkleur maar ook weer niet too much als je begrijpt wat ik bedoel. Deze blijft ook weer lekker lang zitten en voor de €3,90 die je ervoor betaalt vind ik ‘m zijn prijs meer dan waard.

Ik ben super tevreden over deze vier lakjes! Of de Quick Dry versie nou sneller droogt dan de normale versie durf ik eerlijk gezegd niet te zeggen, ze drogen eigenlijk allemaal erg snel. Mocht je binnenkort nog bij een KIKO winkel komen zou ik je in ieder geval aanraden eens bij het nagellak-schap te gaan kijken, you won’t be disappointed!

Heb jij veel KIKO producten in huis?

29 thoughts on “KIKO Nailpolish”

  1. Ik heb zelf ook de mint en de paars kleurige lakken in bezit! Ik ben super tevreden over de kwaliteit ervan, ze blijven lekker goed zitten en ze knallen lekker. De mint kleurige is mijn favoriet:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.