Makeup

KIKO Velvet Mat Lipstick

foto1

Als sinds Ilse Delange met knaloranje lippen bij The Voice of Holland verscheen was ik vastberaden een kleur te vinden die daarop leek. De oranje kleur kreeg ik maar niet uit mijn hoofd en toen ik er dan eindelijk een vond bij de KIKO store in Valencia kon ik mijn geluk natuurlijk niet op! Benieuwd naar deze shockerende kleur met matte finish? Lees dan snel verder!

foto2

foto3

Ik ga het vandaag hebben over de KIKO Velvet Mat Lipstick in kleur 604. De lipsticks uit deze lijn zijn (obviously) mat en voor een hoeveelheid van 3,5 gram betaal je op dit moment €6,90. Niet súper budget, wel betaalbaar.

foto4

foto5

Hoe mooi is de vormgeving wel niet?! Ik was in ieder geval helemaal hooked toen ik de lipsticks zo stijlvol naast elkaar zag staan. De verpakking is praktisch, stijlvol en heeft ook iets moderns. I like! Met een glimmende rosé-gouden verpakking zit je bij mij eigenlijk altijd wel goed ;-)

foto6

Het KIKO logo wat gegraveerd staat in de lipstick zelf vind ik ook erg chique ogen.

foto8

Swatches! Je ziet hier de enorme pigmentatie en de matte finish. Wel had ik het idee dat de lipstick niet erg lekker over mijn hand ‘gleed’ maar dat kan natuurlijk ook een voordeel zijn voor de houdbaarheid wanneer hij eenmaal is aangebracht op je lippen. Matte lipsticks zijn eigenlijk altijd wel een stuk droger maar houd hier dus wel rekening mee.

lipswatch

En natuurlijk ook nog een foto van hoe de lipstick er op mijn lippen uitziet. Ik ben op dit moment een beetje verkouden en dan oogt mijn huid altijd nóg witter en krijg ik hier en daar een rode gloed. Ik denk dat deze kleur me iets mooier zou staan wanneer ik iets bruiner ben. Gelukkig ga ik in April naar Ibiza en dan neem ik deze kleur dus ook zeker mee ;-)

Eindoordeel:

De lipstick is betaalbaar (€6,90 voor 3,5 gram), is erg gepigmenteerd, blijft lang zitten en heeft een prachtige verpakking. Wel merk ik na een paar uurtjes ‘dragen’ dat er wat ophopingen en korreltjes beginnen te onstaan. De lipstick blijft dus wel lang zitten maar is na een paar uurtjes toch echt toe aan een touch-up.

Deze lipstick krijgt van mij een 8/10!

Heb jij al een oranje lipstick in huis?

KIKO is o.a. te koop bij de KIKO stores in Frankrijk, Duitsland en Spanje maar is sinds kort ook online te bestellen.

24 thoughts on “KIKO Velvet Mat Lipstick”

  1. Wat een mooie kleur. Ik denk niet dat ik hem zelf snel zal dragen, maar wauw hij ziet er zo wel gaaf uit. Ook fijn dat hij goed blijft zitten en dat hij zo mooi gepigmenteerd is. Ik ben steeds meer benieuwd naar Kiko.
    Miranda onlangs geplaatst…Instagram #16My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.