Knapper zonder make-up? Dat doe je zo!

Er knapper uitzien zonder make-up is iets wat we volgens mij allemaal wel leuk zouden vinden. Het hoeft natuurlijk niet (want iedereen is sowieso al mooi op zijn/haar eigen manier!) maar het is natuurlijk altijd fijn om je lekker in je vel te voelen, ook zonder make-up. Als je je uiterlijk zonder make-up dus gemakkelijk kunt verbeteren en dit doet omdat je het zelf wilt dan is dat natuurlijk helemaal prima. Ik vond het in ieder geval erg interessant om eens te onderzoeken wat iemand nou knapper maakt zonder dat hij/zij daar make-up voor gebruikt. Ben jij benieuwd wat ik gevonden heb? Lees dan snel verder!

1. Mooie tanden

Tanden zijn super belangrijk voor je overall uitstraling en een goede tandarts mag dus ook zeker niet ontbreken in jouw leven. Een stralende lach met rechte en witte tanden staat namelijk iedereen mooi. Ben jij niet (meer) zo tevreden over je huidige tandarts? Bekijk dan eens welke opties er nog meer zijn in jouw buurt. Je typt in Google gemakkelijk je regio in met daarna het woord tandarts (bijvoorbeeld Tandarts Rotterdam) en komt zo terecht bij alle tandartsen in jouw buurt inclusief bijbehorende reviews. Handig!

2. Water drinken

Bekijk het eetdagboek van een willekeurig model en je zult het woord ‘water’ verrassend vaak naar voren zien komen. Modellen hebben hun stralende huid namelijk niet alleen te danken aan hun sportroutine en dure huidverzorging, ze drinken daarnaast ook héél veel water. Water is niet alleen heel gezond, je huid gaat er ook door stralen. Een mooie stralende huid bereik je namelijk alleen met heel veel hydratatie en (het drinken van) water is dan natuurlijk onmisbaar.

3. Reiniging

Ook een goede reiniging is voor vrijwel alle modellen onmisbaar en ook daar kunnen we van leren. Het reinigen van je huid in de ochtend en de avond zorgt er namelijk voor dat je huid de juiste voedingstoffen binnenkrijgt en dat er geen onzuiverheden ontstaan als gevolg van slechte invloeden van buitenaf. Maak je huid dus goed schoon in de ochtend én de avond! Dit geldt trouwens niet alleen voor vrouwen maar ook zeker voor mannen.

4. Genoeg slaap

Vind je jezelf minder mooi zonder make-up omdat je (veel) last hebt van wallen? Focus je dan eens wat minder op je verbloemende concealer en wat meer op je slaaproutine. Water drinken helpt ook enorm bij dit ‘probleem’ maar een goede nachtrust vormt natuurlijk de basis.

5. Wenkbrauwen verven

Vind je het echt niet leuk om jezelf zonder make-up te vertonen maar wil je zo nu en dan toch tijd besparen in de ochtend? Dan kan je natuurlijk ook een beetje valsspelen met permanente make-up of tijdelijke opties zoals bijvoorbeeld een tube wenkbrauwverf. Wenkbrauwen zijn enorm belangrijk voor je gezichtsuitdrukking en maken dus ook een groot verschil voor je uiteindelijke look mét of juist zonder make-up. Wenkbrauwverf vind je trouwens tegenwoordig op heel veel plekken, vast ook in de drogist bij jou in de buurt.

En, loop jij eigenlijk wel eens de deur uit zonder make-up? Of vind je het toch wel stiekem een drempel om puur natuur de deur uit te stappen? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.