Kruidvat geurkaarsen review – Goede kaarsen of niet?

Kruidvat geurkaarsen zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt tijdens het herfst-proof maken van je huis. Veel meiden denken nog steeds dat je voor een goede geurkaars best veel geld moet neerleggen en dat je ze al helemaal niet gaat vinden bij de drogist op de hoek. Wrong! In deze review blogpost ga ik je het beste herfstproduct van dit moment laten zien. Gewoon verkrijgbaar bij Kruidvat.

Goed, ik ga het vandaag dus hebben over de Kruidvat geurkaarsen. Bloggers hoor je hier nooit over schreeuwen en ze halen ook zeker de Vogue niet maar dat weerhield mij er niet van om er een aantal weken terug een drietal van aan te schaffen. Ik was eigenlijk op zoek naar drie matzwarte kaarsen voor op het witte plankje boven mijn TV en deze voldeden aan mijn eisen. Of ze nu lekker zouden ruiken maakte me eigenlijk niet zoveel uit, het ging mij tenslotte om het uiterlijk.

Toen ik de volgende dag mijn woning binnenkwam viel mij echter direct iets op: mijn huis rook echt naar een hele luxe en verzorgde winkel. Niet te parfum-achtig (ik wil thuis ontspannen, niet flauwvallen van de parfumerie-lucht) maar juist lekker subtiel. Alsof je in een heel warm, fris en verzorgd huis stapt, ook wanneer je de vloer niét net hebt gedweild. En dan stonden de kaarsen niet eens te branden?! Natuurlijk kon ik het niet laten om zo nu en dan toch een kaars te laten branden want deze geur is gewoon te lekker.

Deze Kruidvat geurkaarsen komen in een aantal varianten en de geur die ik heb gekozen is White Musk & Warm Vanilla. De naam verklaart ook meteen de warme & frisse geurcombinatie die ik op dit moment in mijn huis ruik. Bij parfums maak je mij ook altijd blij met musk & vanilla en het is dus ook niet gek dat ik deze geur ook fantastisch vind! Het glas waar de geurkaars in komt is ook nog eens super stijlvol en dat is natuurlijk weer erg fijn voor je interieur.

Ik sta echt te kijken van de kwaliteit van deze geurkaarsen. Ze gaan super lang mee (na een aantal keren branden is er echt een minilaagje uit), ze geven een alles behalve ‘goedkope’ geur af én de geur blijft ook zonder de kaarsen te branden goed hangen in de ruimte. En dan het allermooiste van het hele verhaal: deze Kruidvat geurkaarsen kosten maar €1,99. DAT IS MINDER DAN TWEE EURO. Dit betekent dus dat je je huis voor een prikkie heerlijk kunt laten ruiken deze herfst en winter. Als dat je winterdip niet een stuk draaglijker maakt weet ik het ook niet meer. Voor de echte liefhebbers komt deze geurkaars ook in een XL 3-lonts uitvoering. Ik ben fan.

Kende jij deze kaarsen van Kruidvat al?
Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.