La vie est belle – Alles over dit heerlijke parfum van Lancôme.

Zo nu en dan kom je in de parfumerie geuren tegen die je niet koopt maar die toch altijd in je hoofd blijven hangen. Voor mij is dat Lancôme La vie est belle. Ik heb deze geur nu al zo vaak in mijn handen gehad en ik heb inmiddels besloten dat ik hem binnenkort ook echt ga aanschaffen. Ik vond het dus ook leuk om wat extra informatie te lezen over deze geur. Heb jij ook altijd al meer willen weten over de heerlijke geur La vie est belle van het prachtige merk Lancôme? Lees dan snel verder!

Over La vie est belle

la vie est belle

Wie heeft La vie est belle gecreëerd?

Lancôme La vie est Belle werd gecreëerd door drie Franse parfumeurs: Oliver Polge, Dominique Ropion en Anne Flipo. Dit was de eerste samenwerking tussen deze drie parfumeurs en we kunnen wel zeggen dat het een succes is geworden. La vie est belle werd namelijk (na de introductie in 2012) één van de meestverkochte geuren van dat jaar.

Hoe is de geur La vie est belle opgebouwd?

Ik vond het bewonderenswaardig om te lezen dat La vie est belle uit wel 63(!) bestaat. Daarnaast hebben de makers er maar liefst drie jaar over gedaan om de geur te maken. Uiteindelijk is het wel een echt kunstwerk geworden en dat mag natuurlijk ook wel na al die jaren en al die uren die in de geur gestoken zijn. De Iris staat centraal in La vie est belle en vormt dus ook de rode draad van dit parfum. Het hart van dit parfum is bloemig en bestaat uit oranjebloesem en Sambac jasmijn. Wat deze geur echt kenmerkt? Patchoeli! De geur van patchoeli is ook echt niet te missen wanneer je La vie est belle voor de eerste keer gebruikt. Ook vanille, praline, peer en bessen komen naar voren wanneer je de geur ruikt.

Julia Roberts

Wanneer je over een televisie beschikt is de kans heel groot dat je de reclame van La vie est belle in 2012 minstens één keer voorbij hebt zien komen. Julia Roberts kreeg de eer om de geur te mogen introduceren aan het grote publiek en ik denk dat veel mensen nog precies weten hoe deze reclame eruitzag. Julia Roberts in haar witte avondjurk, duidelijk aan het genieten van het leven. Die sfeer paste natuurlijk perfect bij de naam van dit parfum.

Verschillende varianten

Wil je La vie est belle binnenkort ook gaan aanschaffen? Dan heb je de keuze uit verschillende maten. Je kunt kiezen voor de 30ml, 50ml of de 100ml versie. Je kunt deze geur gemakkelijk aanschaffen bij een parfumerie naar keuze zoals bijvoorbeeld bij Douglas.

Wat vind jij van deze geur van Lancôme? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.