accesoires shoplog

Laatste Ebay aankopen

Zoals jullie weten ben ik echt gek op Ebay! Nu probeer ik de laatste tijd wel wat te minderen maar het leek me toch leuk om met jullie te delen wat mijn latest ebay aankopen zijn.

ebay

Als eerste natuurlijk mijn OPI liquid sand lakjes waarover ik al uitgebreid heb verteld. Ik blijf ze echt prachtig vinden :) Daarnaast zie je mijn nieuwe cat/rabbit post-its, super handig voor bij het leren! Ik kocht deze vorige week tijdens mijn tentamenweek (ja, ik raak nogal snel afgeleid..) en ze kwamen gisteren binnen. Zijn ze niet schattig? Maakt je leerproces toch net een stukje gezelliger.

Mocht je benieuwd zijn naar prijzen en de ebay-sellers:

OPI Liquid sand nagellak – 8 euro inclusief verzendkosten en hier te koop
Cute notepads – 50 cent inclusief verzendkosten en hier te koop

Wat zijn jullie laatste Ebay aankopen? :)

15 thoughts on “Laatste Ebay aankopen”

  1. Hee! Hier ben ik weer, had je al paar berichtjes gestuurd op Youtube. Zou je met me in contact willen komen? Ik ben 17 Jaar en woonachtig in de polder. Ik ben een echte boeren jongen, ze noemen me ook wel bikkel.
    Hoor graag van je!
    Ps. Heb je al nagedacht over dat we gaan knallen?
    Kusje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge