fashion

Laliek

tas1

Ik heb een beetje een haat-liefde verhouding met tassen. Het ene moment gebruik ik het liefst maar een bepaalde tas (dat overgooien van spullen is niet aan mij besteed) maar het andere moment vind ik het weer heerlijk om zo nu en dan af te wisselen. Tassen kunnen namelijk enorm bijdragen aan je uiteindelijke look en op dit moment kan ik dus ook stiekem niet genoeg tassen in huis hebben.

tas2

Toen vorige week deze tassen op de mat vielen kon ik mijn geluk dus ook niet op, more bags! Ze komen van LaLiek, een tassenmerk dat is opgezet in 2008 en sindsdien hard aan de weg timmert. Het merk verkoopt hele gevarieerde items, van imitatieleer tot hoogwaardig leder en van casual tot uitdagend kleurrijk.

tas3

Mijn oog viel als eerst op de Glossy tas. Echt leer, felle kleuren, een flink formaat en lekker opvallend. De tas is op dit moment afgeprijsd van €189,00 naar €56,70 en dat vind ik echt een koopje voor deze topper. Dit is echt zo’n tas waarmee je een saaie outfit weer interessant kunt maken en ik voeg ‘m dus ook met plezier toe aan mijn kledingkast. De gouden details zijn trouwens ook helemaal mijn ding!

tas4

Daarbij ging ik ook nog voor deze twee mooie clutches. Dit model heet ‘Janie‘ en komt dus in twee kleuren die ik nu dus allebei in mijn bezit heb. Het materiaal is hoogwaardig imitatieleer en hier ben ik het ook absoluut mee eens! De clutches voelen stevig aan en zien er een stuk duurder uit dan €19,99 waarvoor ze op dit moment in de webshop liggen! Ze bevatten trouwens ook nog een optioneel schouderhengsel, mocht je ditt fijn vinden natuurlijk. Ik draag ze het liefst gewoon zo los in mijn handen, heel fijn voor een avondje uit! Benieuwd geworden naar de andere LaLiek tassen? Bekijk dan hier de webshop!

Kende jij dit merk al?

22 thoughts on “Laliek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge