Lancôme Shine Lover Lipsticks

1

In de vlog van vorige week zag je al dat ik bij het Lancôme event enorm veel mooie producten mee naar huis kreeg. Genoeg mooie producten om te reviewen dus en vandaag laat ik de eerste producten uitgebreid aan jullie zien. Benieuwd naar deze prachtige lipsticks van Lancôme? Lees dan snel verder!

3

Ik denk dat we het allemaal wel eens kunnen zijn over het volgende: de super trendy matte-look van het afgelopen seizoen is nou niet echt lekker verzorgend voor je lippen. Ik heb op dit moment best wel last van velletjes op mijn (ietwat uitgedroogde) lippen en dan is het absoluut geen aanrader om daar met matte lipstick overheen te gaan.

Gelukkig staan de trendreports van Spring 2015 weer vol met glanzende lippen en verzorgende lipbalms en de Shine Lover lipsticks van Lancôme bevatten beide kwaliteiten. Een prachtige glanzende lip, mooie dekkende kleuren maar ook voedende ingrediënten. Ik was erg benieuwd!

4

Ik ontving drie kleuren uit de lijn die alledrie lekker verschillend zijn (wanneer een lipsticklijn 45 kleuren bevat en ik drie keer rood opgestuurd krijg vind ik dat toch altijd een tikje jammer).  De rode kleur wordt verkocht onder nummer 120, de roze kleur onder 323 en de nude kleur kreeg nummer 212.  De verpakkingen zijn simpel, klassiek maar vooral heel stijlvol waardoor de Shine Lovers ook prachtig zullen staan op je beautytafel.

5

Tijd voor swatches! Wanneer je de kleuren in de verpakking ziet lijken ze misschien een tikje angstaanjagend maar dat valt zoals je kunt zien reuze mee. De lipsticks zijn dekkend maar niet overdreven opvallend wat ze (als je het mij vraagt) ook lekker draagbaar maakt. Toen ik deze swatches maakte deden de lipsticks me eigenlijk meer denken aan een lippenbalsem dan aan een lipstick, zo verzorgend en creamy brengen ze aan!

6

Toen ik de eerste kleur op mijn lippen aanbracht werd dat gevoel alleen maar bevestigd, ze glijden letterlijk over je lippen. Velletjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en je lippen voelen de hele dag prettig aan. Het hele balsem-idee heeft helaas ook wel een nadelige kant: omdat de kleur niet zo heftig in je lippen trekt en ‘vloeibaar’ blijft raak je hem ook eerder kwijt bij een hapje of een drankje maar dit vind ik zelf nooit zo’n probleem. Even bijsmeren en je bent weer good to go. Wel merkte ik tijdens het dragen dat de kleur toch wel voor laten we zeggen zo’n 50% in je lippen trekt. Nadat de glans na een hele dag dragen verdwenen is blijft er wel degelijk een mooie aanwezige kleur over! Hier zie je trouwens 323, een roze kleur die ik verassend genoeg best goed bij me vind passen! Heel mooi voor overdag maar ook voor ’s avonds zou ik hem zo kunnen dragen.

7

Hierboven zie je 120, een felrode kleur die ik persoonlijk erg mooi vind. Zelfde verhaal weer, glijdt heerlijk over je lippen en voelt de hele dag prettig aan. Top!

8

De laatste kleur was even wennen maar ik zie deze kleur zeker goed tot z’n recht komen bij een wat intensere ooglook. Donkere bruine smokey eyes bijvoorbeeld. Het is voor mij een beetje ‘my lips but better’ lipstick en die zijn natuurlijk onmisbaar in je collectie!

9

Al met al met ik erg tevreden over de Shine Lover lipsticks van Lancome. Ze brengen erg fijn aan, verzorgen je lippen, bevatten veel kleur en zitten ook nog eens in een prachtige verpakking. Wat wil je nog meer?! De lipsticks worden verkocht voor €25,00 per stuk en zijn verkrijgbaar vanaf april 2015. Nog heel even wachten dus..

Ben jij al benieuwd geworden naar deze Shine Lover Lipsticks van Lancôme?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

15 Comments

 1. Denna

  Die laatste kleur is echt schitterend.
  Denna onlangs geplaatst…JEWELRY | Amethyst necklaceMy Profile

 2. Vera

  Ze zien er echt heel fijn uit! Vind vooral de eerste kleur je mooi staan. Nummer 3 is inderdaad denk echt wennen.

 3. beautifulday4makeup

  Ik vind de ietwat transparante finish op je lippen heel erg mooi
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Deadly Sins of Beauty tagMy Profile

 4. Marloes/GLAMOURMOES

  Ze staan je eigenlijk alle drie heel goed. Maar rood springt er het meeste uit! Prachtig!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Happiness is not a destination #4My Profile

 5. Nicole

  Wauw wat een prachtige kleuren! Ze zijn alle drie zo ontzettend mooi!
  Nicole onlangs geplaatst…Balea Tropical Shower GelsMy Profile

 6. Danielle

  Ik vind je ze echt prachtig staan, stuk voor stuk!
  Danielle onlangs geplaatst…iPhone 6My Profile

 7. Lisa

  Aaah, echt heel mooi!
  Lisa onlangs geplaatst…Vier favoriete armbandenMy Profile

 8. mariëlle

  Huh! Ze zijn veel gepigmenteerder en mooier dan ik had verwacht! Wauw wat een mooie lipsticks!
  mariëlle onlangs geplaatst…How to shapenMy Profile

 9. Eline

  Ik vind ze echt super mooi! Zeker voor een normale dag, de glans is echt prachtig!!
  Eline onlangs geplaatst…Outfit: casual red lipsMy Profile

 10. Elsbet | La Vie Pure

  Oh, ik ebn erg fan van die laaste, het is echt de perfecte nudelipstick!
  Elsbet | La Vie Pure onlangs geplaatst…RECEPT | Quinoa met Marokkaanse sausMy Profile

 11. Cynthia

  Wat een mooie kleurtjes! Ik vind 120 het mooist :)
  Cynthia onlangs geplaatst…Sleek Rose GoldMy Profile

 12. femketje

  love die laatste!
  femketje onlangs geplaatst…Favorieten!My Profile

 13. Dionne

  Ik vind ze alle drie heel mooi uit zien!

 14. Nikki

  Ze zijn wel mooi, maar ik vind ze dan weer niet mooi genoeg voor die prijs.
  Nikki onlangs geplaatst…Make-up Tutorial: MAX & MORE 03. Floral Palette (Action)My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.