Lancôme Shine Lover Lipsticks

Beauty

1

In de vlog van vorige week zag je al dat ik bij het Lancôme event enorm veel mooie producten mee naar huis kreeg. Genoeg mooie producten om te reviewen dus en vandaag laat ik de eerste producten uitgebreid aan jullie zien. Benieuwd naar deze prachtige lipsticks van Lancôme? Lees dan snel verder!

3

Ik denk dat we het allemaal wel eens kunnen zijn over het volgende: de super trendy matte-look van het afgelopen seizoen is nou niet echt lekker verzorgend voor je lippen. Ik heb op dit moment best wel last van velletjes op mijn (ietwat uitgedroogde) lippen en dan is het absoluut geen aanrader om daar met matte lipstick overheen te gaan.

Gelukkig staan de trendreports van Spring 2015 weer vol met glanzende lippen en verzorgende lipbalms en de Shine Lover lipsticks van Lancôme bevatten beide kwaliteiten. Een prachtige glanzende lip, mooie dekkende kleuren maar ook voedende ingrediënten. Ik was erg benieuwd!

4

Ik ontving drie kleuren uit de lijn die alledrie lekker verschillend zijn (wanneer een lipsticklijn 45 kleuren bevat en ik drie keer rood opgestuurd krijg vind ik dat toch altijd een tikje jammer).  De rode kleur wordt verkocht onder nummer 120, de roze kleur onder 323 en de nude kleur kreeg nummer 212.  De verpakkingen zijn simpel, klassiek maar vooral heel stijlvol waardoor de Shine Lovers ook prachtig zullen staan op je beautytafel.

5

Tijd voor swatches! Wanneer je de kleuren in de verpakking ziet lijken ze misschien een tikje angstaanjagend maar dat valt zoals je kunt zien reuze mee. De lipsticks zijn dekkend maar niet overdreven opvallend wat ze (als je het mij vraagt) ook lekker draagbaar maakt. Toen ik deze swatches maakte deden de lipsticks me eigenlijk meer denken aan een lippenbalsem dan aan een lipstick, zo verzorgend en creamy brengen ze aan!

6

Toen ik de eerste kleur op mijn lippen aanbracht werd dat gevoel alleen maar bevestigd, ze glijden letterlijk over je lippen. Velletjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en je lippen voelen de hele dag prettig aan. Het hele balsem-idee heeft helaas ook wel een nadelige kant: omdat de kleur niet zo heftig in je lippen trekt en ‘vloeibaar’ blijft raak je hem ook eerder kwijt bij een hapje of een drankje maar dit vind ik zelf nooit zo’n probleem. Even bijsmeren en je bent weer good to go. Wel merkte ik tijdens het dragen dat de kleur toch wel voor laten we zeggen zo’n 50% in je lippen trekt. Nadat de glans na een hele dag dragen verdwenen is blijft er wel degelijk een mooie aanwezige kleur over! Hier zie je trouwens 323, een roze kleur die ik verassend genoeg best goed bij me vind passen! Heel mooi voor overdag maar ook voor ‘s avonds zou ik hem zo kunnen dragen.

7

Hierboven zie je 120, een felrode kleur die ik persoonlijk erg mooi vind. Zelfde verhaal weer, glijdt heerlijk over je lippen en voelt de hele dag prettig aan. Top!

8

De laatste kleur was even wennen maar ik zie deze kleur zeker goed tot z’n recht komen bij een wat intensere ooglook. Donkere bruine smokey eyes bijvoorbeeld. Het is voor mij een beetje ‘my lips but better’ lipstick en die zijn natuurlijk onmisbaar in je collectie!

9

Al met al met ik erg tevreden over de Shine Lover lipsticks van Lancome. Ze brengen erg fijn aan, verzorgen je lippen, bevatten veel kleur en zitten ook nog eens in een prachtige verpakking. Wat wil je nog meer?! De lipsticks worden verkocht voor €25,00 per stuk en zijn verkrijgbaar vanaf april 2015. Nog heel even wachten dus..

Ben jij al benieuwd geworden naar deze Shine Lover Lipsticks van Lancôme?

15 thoughts on “Lancôme Shine Lover Lipsticks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.