Eten en drinken

Ik stem team GIRLS!

Gerelateerde berichten

11 Reacties

 1. Dinieke

  Haha, leuk! Ik heb ze beide nog niet geproefd.

 2. Rachel

  Ik stem elke dag op team girls! Super leuk om te zien dat jij, ondanks je het niet hoeft, er een artikel over maakt!

 3. Janneke | Beautyroad

  Ik stem bijna elke dag! ;)
  Janneke | Beautyroad onlangs geplaatst…Birthday WishlistMy Profile

 4. Digna

  Ik vind dit echt een leuke campagne

 5. Marjolein - Beautylein.nl

  Zo’n leuke campagne!
  Marjolein – Beautylein.nl onlangs geplaatst…Barry M. – Natural Glow PaletteMy Profile

 6. Jente-Nudelipsticks

  Haha, ik wil beide smaken erg graag eens proeven!
  Jente-Nudelipsticks onlangs geplaatst…Make-up confidential tagMy Profile

 7. Jolien

  Dit is echt een geweldig idee! Leuke bloggers die het tegen elkaar opnemen aan de hand van een nieuw drankje. Dat heb ik echt nog niet vaak gehoord. Het is duidelijk dat er nog massa’s ruimte is voor ideeën binnen de blogwereld en daar is dit project een duidelijk voorbeeld van. Ik heb nog geen van beiden smaken geproefd, aangezien ik deze flessen nog nooit ben tegengekomen in een winkel te België. Best wel jammer, want ik zou graag een stem willen uitbrengen. Ik wens de girls in ieder geval heel erg veel succes. Dat de besten mogen winnen!

 8. todayslovely

  Ik heb de smaken nog steeds niet geprobeerd!

 9. Kim

  Leuk! Ik heb beide smaken nog niet eens geproefd.. haha :)
  Kim onlangs geplaatst…I made some brownies!My Profile

 10. Amelie

  Ik stem natuurlijk voor de vrouwen!
  Amelie onlangs geplaatst…Review: Lush Lemony FlutterMy Profile

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.