Let’s get crazy

2

Vroeger was ik altijd een beetje safe met kleding. Spijkerbroek, laarzen, simpele top en daar ging ik dan. Make-up vond ik daarentegen wel belangrijk. Ik speelde met verschillende kleuren, texturen en kwasten om het allemaal maar zo smooth en gecompliceerd mogelijk te krijgen. Uitpakken met kleding was toen absoluut niet mijn ding.. dat is nu wel anders! Kledingstukken en accessoires kunnen mij niet opvallend genoeg zijn en voor mijn schoenencollectie is het net zo. Let’s get crazy!

1

Hierboven zie je mijn nieuwste aanwinsten van comegetfashion. Deze schoenen kosten €34,95 en zijn op dit moment absoluut de pareltjes in mijn schoenenkast. Ik ben sowieso gek op het duochrome effect (kijk bijvoorbeeld maar naar de clutch die ik bij me droeg tijdens de laatste Dutch YouTube Gathering) en de witte plateauzool met blokhak maakt het voor mij helemaal af. De kwaliteit valt een beetje te vergelijken met H&M. Niet geweldig maar wel prima voor een of twee seizoenen. De schoenen voelen in ieder geval erg licht aan, wat ik een voordeel vind.

3

Ze lopen ook echt fantastisch! De hoogte van de hak is 7cm maar door de hoogte van het plateau (3cm) voelt het echt alsof je op wolken loopt. Ik vind ze heerlijk lopen en zelf een volle dag Amsterdam is prima te doen. Starende mensen (inclusief complimenten) gegarandeerd dus mocht je van je muurbloempjes-imago af willen komen zou ik zeker eens kijken naar deze schatjes. Je kunt ze hier vinden. De schoenen kosten origineel €42,95 maar zijn nu afgesprijsd naar €34,95. Score! Ik ben in ieder geval helemaal fan van deze juweeltjes.

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinsten? En ga jij liever voor safe of juist shocking?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

15 Comments

 1. Beautydagboek

  Ik vind ze erg tof! Zelf zou ik ze niet zo gauw dragen, maar ik snap dat als je ze in een bepaalde stijl draagt ze heel erg leuk kunnen staan.
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Marc Jacobs Daisy Dream eau de toiletteMy Profile

 2. Manon

  Ahhh ze zijn super leuk! Ik hou hiervan <3 natuurlijk is af en toe basic ook gewoon prima maar hier word ik wel blijer van! :)
  Manon onlangs geplaatst…De mooiste witte woonaccessoiresMy Profile

 3. Naomi

  Ik vind ze zo gaaf! Denk er al een lange tijd over om ze te kopen, maar ben wel benieuwd hoe de maten daar vallen. Moet je je eigen maat kopen, of hoe zit het?
  Liefs,

 4. Sheling

  Ah ik vind ze tof!! Vroeger was ik heel voorzichtig met mijn kleding en had ik alleen maar zwarte kleding in mn kast hangen. Nu draag ik het liefst felle kleuren! ^_^
  Sheling onlangs geplaatst…Review en swatches – Catrice matte lippenstift | 360 MATTractionMy Profile

 5. Neeltje | Thoughts in Style

  Haha ik vind ze gaaf! Ze zijn even wat anders dan normale schoenen en helemaal perfect voor een festival. x
  Neeltje | Thoughts in Style onlangs geplaatst…Is It That Time Of Year Already? | Back To School EssentialsMy Profile

 6. Marloes

  Ze zijn ontzettend tof! Ik ben heel benieuwd naar een outfit met deze shoes!
  Marloes onlangs geplaatst…Yves Rocher Monoi de Tahiti Dry Body Oil & Body SprayMy Profile

 7. Beautydiarynl

  Niet mijn ding. Maar als je dit leuk combineert zal het heel tof zijn!
  Ben benieuwd naar outfits!
  Beautydiarynl onlangs geplaatst…Catrice – Crushed crystals ‘Call me princess’My Profile

 8. Idhuna

  Ik vind ze echt gaaf! Ik ben benieuwd wat voor outfits je ermee gaat maken :)
  Idhuna onlangs geplaatst…DIY wasknijpersMy Profile

 9. Jonne

  Wouw, ik vind ze echt heel gaaf! Zou je er misschien een keertje een outfit mee willen maken?
  Lijkt me heel tof!

 10. Anouk

  Ik vind ze echt zoo gaaf! Ik zit al een paar weken te twijfelen of ik ze zal nemen.. Beautys!!
  Anouk onlangs geplaatst…Bourjois Rouge Edition Velvet 05 Olé Flamingo!My Profile

 11. Isabel

  Wat zijn die schoenen fantastisch!!! Ik hou zelf heel erg van die stijl en ben daarom ook niet al te safe qua kleding. ;)

  Liefs, Isabel

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.