travel

Let’s go to: Split!

splitkroatie

Vertelde ik jullie in mijn vorige post nog over mijn summer musthaves kan ik ze (hopelijk) volgende week al gaan dragen! Ik zit namelijk volgende week weer eens in het vliegtuig naar een toffe bestemming en deze keer ga ik (samen met een klein gedeelte van mijn familie) naar Split. Split ja, een hele mooie stad in Kroatië!

Ik was samen met mijn moeder op zoek naar een toffe bestemming voor een kleine citytrip en nadat we bijna een trip naar Dublin haddden geboekt kwam de bestemming Split op ons pad. Mooi weer, palmbomen, strand, boulevard, haventje, cultuur.. Wij waren om. Bovendien zijn de hotels in Split spotgoedkoop en is de vluchtreis via Easyjet ook prima te betalen. Ik zie mezelf al helemaal rondstruinen door kleine straatjes in de oude binnenstad en cocktails drinken op de door palmbomen omringde boulevard. Heb ik jullie al enthousiast gemaakt? Ik heb er zoveel zin in! Als ik de video’s op YouTube mag geloven moet de stad ontzettend mooi zijn en is Split echt een hidden treasure op de kaart.

Ik ga natuurlijk geregeld op vakantie (de Ryanairlijst is mijn favoriete menukaart) en nu was Easyjet dus aan de beurt. Zijn jullie eigenlijk al eens in Kroatië geweest? Ik in ieder geval nog nooit en ik ben heel erg benieuwd! Ik ga mezelf alvast voorbereiden door de Split-vlogs van Martine en Willemijn te bekijken aangezien zij hier vorig jaar met Sprs.me heen zijn geweest. Natuurlijk houd ik jullie via Instagram op de hoogte van mijn tripje en ga ik daar hopelijk de mogelijkheid hebben om outfitfoto’s te schieten. Ik heb er zin in!

Had jij al eens gehoord van Split of ben je er misschien al wel eens geweest?
Laat het achter bij de comments! En tips zijn natuurlijk altijd welkom!

Fun fact: we kwamen tijdens onze zoektocht naar een hotel ook een ‘I Love My Split’ hotel tegen. Toch maar niet gedaan ;-)

12 thoughts on “Let’s go to: Split!”

  1. Split is echt geweldig! Ik ben zelf kroatisch en ga er elk jaar heen, het is er zo mooi! Mooie stranden, aardige mensen en super weer. Ook leuke winkels en heel veel terrasjes! Veel plezier alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge