Let’s go to: Split!

splitkroatie

Vertelde ik jullie in mijn vorige post nog over mijn summer musthaves kan ik ze (hopelijk) volgende week al gaan dragen! Ik zit namelijk volgende week weer eens in het vliegtuig naar een toffe bestemming en deze keer ga ik (samen met een klein gedeelte van mijn familie) naar Split. Split ja, een hele mooie stad in Kroatië!

Ik was samen met mijn moeder op zoek naar een toffe bestemming voor een kleine citytrip en nadat we bijna een trip naar Dublin haddden geboekt kwam de bestemming Split op ons pad. Mooi weer, palmbomen, strand, boulevard, haventje, cultuur.. Wij waren om. Bovendien zijn de hotels in Split spotgoedkoop en is de vluchtreis via Easyjet ook prima te betalen. Ik zie mezelf al helemaal rondstruinen door kleine straatjes in de oude binnenstad en cocktails drinken op de door palmbomen omringde boulevard. Heb ik jullie al enthousiast gemaakt? Ik heb er zoveel zin in! Als ik de video’s op YouTube mag geloven moet de stad ontzettend mooi zijn en is Split echt een hidden treasure op de kaart.

Ik ga natuurlijk geregeld op vakantie (de Ryanairlijst is mijn favoriete menukaart) en nu was Easyjet dus aan de beurt. Zijn jullie eigenlijk al eens in Kroatië geweest? Ik in ieder geval nog nooit en ik ben heel erg benieuwd! Ik ga mezelf alvast voorbereiden door de Split-vlogs van Martine en Willemijn te bekijken aangezien zij hier vorig jaar met Sprs.me heen zijn geweest. Natuurlijk houd ik jullie via Instagram op de hoogte van mijn tripje en ga ik daar hopelijk de mogelijkheid hebben om outfitfoto’s te schieten. Ik heb er zin in!

Had jij al eens gehoord van Split of ben je er misschien al wel eens geweest?
Laat het achter bij de comments! En tips zijn natuurlijk altijd welkom!

Fun fact: we kwamen tijdens onze zoektocht naar een hotel ook een ‘I Love My Split’ hotel tegen. Toch maar niet gedaan ;-)

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

12 Comments

 1. Mariëlle

  Ik moest even denken waar het ook alweer ligt, de naam kende ik wel. Super tof, heeeerlijk! Have fun :)

 2. Shiralee

  Nooit van gehoord maar, wauw, wat ziet dat er leuk uit! Heel tof, geniet er van ;)

  1. Sharon

   I know right! Ik had geeen idee maar de foto’s zien er inderdaad erg mooi uit! Dankjewel! <3

 3. Charile

  Fijne vakantie! Ik kende de plek door inderdaad Willemijn en Martine

  1. Sharon

   Haha ja grappig he! Ik dus ook, ben heel benieuwd!

 4. Laura

  Oh ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord maar lijkt me een erg leuk plekje! Ik ga ook naar Kroatië maar dan naar Rovinj.

 5. femketje

  ik heb er zelf echt nog nooit van gehoord!

 6. Tatjana

  Ik ben vorig jaar naar Kroatië geweest. Het nationaal park plitvicka jezera is echt een aanrader! Prachtige watervallen:)

  1. Sharon

   Ah thanks voor de tip! Misschien hebben we nog wel tijd om daar langs te gaan :)

 7. Jolanda

  Split is echt geweldig! Ik ben zelf kroatisch en ga er elk jaar heen, het is er zo mooi! Mooie stranden, aardige mensen en super weer. Ook leuke winkels en heel veel terrasjes! Veel plezier alvast!

  1. Sharon

   Ahhh echt! Goed om te horen! Ik heb er nu nog meer zin in haha!

 8. Janneke | Crafty Time

  Ik heb nog niet eerder van deze plaats gehoord. De foto’s zien er heeel mooi uit, zou er zeker wel eens heen willen! xx

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.