Leuke achtergronden voor je telefoon • Gratis achtergronden voor 2021!

Leuke achtergronden voor je telefoon vinden kan soms een lastig klusje zijn. Tijdens je zoektocht kom je waarschijnlijk wel hier en daar wat leuke opties tegen maar vaak zijn ze of moeilijk te downloaden of je moet er ineens voor gaan betalen. Daar heeft toch niemand zin in? Ik heb in deze blogpost dus ook 10 gratis leuke achtergronden voor je telefoon op een rijtje gezet. Minimalistisch, trendy én vrouwelijk. Oh, en gratis dus. Veel plezier ermee!

leuke achtergronden voor je telefoon bijtjes

Als eerste een achtergrond met bijtjes! Deze beige achtergrond is lekker minimalistisch maar is door de bijtjes nét even wat gezelliger dan de een effen achtergrond.

leuke achtergronden voor je telefoon xoxo

Nu we binnenkort een nieuw seizoen van Gossip Girl krijgen mocht een telefoon achtergrond met XOXO natuurlijk niet uitblijven, dat begrijp je. Lekker minimalistisch weer dus de tekst op je telefoon blijft sowieso goed leesbaar.

MobileMobile

leuke achtergronden voor je telefoon roze

Wil je een echte vrouwelijke achtergrond voor je telefoon? Dan is deze achtergrond wellicht iets voor jou. We kunnen wel een beetje confetti gebruiken in deze tijd toch?

leuke achtergronden voor je telefoon minimalistisch stipjes

Soms wil je geen woorden, strepen, hartjes of kruizen op je telefoon maar gewoon een fijne rustige achtergrond met een subtiele toevoeging. Dan is dit een mooie optie! De stipjes maken de achtergrond net even wat gezelliger.

MobileMobile

leuke achtergronden voor je telefoon sparkle

Wil jij een vrolijke achtergrond op je telefoon? Dan is deze achtergrond wellicht iets voor jou! Deze sparkle achtergrond is erg vrouwelijk maar ook weer niet té druk.

leuke achtergronden voor je telefoon rood

Is rood jouw lievelingskleur? Dan is deze achtergrond misschien wel iets voor jou! Rood is natuurlijk de kleur van de liefde dus een hartje mocht natuurlijk niet ontbreken.

leuke achtergronden voor je telefoon groen

Ik vind pastel groen zo mooi staan bij een witte telefoon! Deze minimalistische groene achtergrond met ‘Stay Fearless’ herinnert je er elke dag even aan dat je je niet moet laten leiden door je angsten. Pak die kansen!

leuke achtergronden voor je telefoon beige

Bovenstaande achtergrond is weer lekker simpel maar daarom niet minder mooi! Een beige effen achtergrond met een subtiel hartje kan soms al genoeg zijn.

leuke achtergronden voor je telefoon zwart wit

Natuurlijk moest er ook een achtergrond tussen voor liefhebbers van zwart-wit. Enjoy!

leuke achtergronden voor je telefoon kruisjes

En we eindigen met een subtiele beige achtergrond met kruisjes. Altijd goed!

Dat waren de tien gratis achtergrondjes alweer! Hopelijk zitten er leuke achtergronden voor je telefoon tussen. Je kunt de afbeeldingen direct opslaan op je telefoon en gebruiken. Heel gemakkelijk dus. Wanneer je op een desktop deze blogpost bekijkt kan je de rechtermuisknop gebruiken. Afbeeldingen opslaan op een telefoon kan bij de meeste telefoons door er even op te blijven drukken. Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk dan eens het enorme aanbod op Pinterest! Vergeet ook niet om er direct een leuk hoesje bij te bestellen en geniet daarna van jouw (want zo lijkt het dan!) splinternieuwe telefoon.

Welke achtergrond heb jij op dit moment op je telefoon staan? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.