Levert jouw bedrijf producten via de post? Dan heb je dit nodig!

Het hebben van een eigen onderneming is bijna het leukste wat er is. Je kunt zelf je schema bepalen en je bent natuurlijk betrokken bij alle processen van het bedrijf. Je zult natuurlijk wel een paar essentiële zaken nodig hebben, zodat het bedrijf op rolletjes loopt. Op het moment dat jouw bedrijf producten levert, is het namelijk erg belangrijk dat je kwalitatieve verzendverpakkingen hebt. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Verpakkingen voor de brievenbus

Verkoopt jouw bedrijf kleine producten? Dan kan het erg waardevol zijn om daar de juiste verpakkingen voor te hebben. Je kunt er dan voor kiezen om gebruik te maken van brievenbusverpakkingen. Het is fijn dat je hiermee geld kunt besparen, omdat je geen portokosten hoeft te betalen. Een ander voordeel van brievenbuspakketjes is dat de consument niet thuis hoeft te blijven en dat jij en de ontvanger de zending kunnen volgen met een track & trace code. Op deze manier ben je te allen tijde op de hoogte van de verzendstatus. Nu zul je je vast afvragen op welk moment een brievenbuspakket met de post mee kan. Op het moment dat het pakket door PostNL geleverd wordt, mag het pakje maximaal 2 kilo zwaar zijn en een formaat van is 38 x 26,5 x 3,2 cm hebben. Is het pakket groter? Dan past het niet meer door de brievenbus. Verkoop je kwetsbare producten? Dan kun je het beste gebruik maken van een luchtkussen envelop. Je kunt meer lezen over deze producten op de website van Verzendverpakkingenshop.

Verpakkingen voor grote producten

Voor grote en zware producten kun je kartonnen dozen gebruiken. Hierbij heb je twee opties waar je uit kunt kiezen, namelijk dozen met een enkele en dubbele golf. Bij dozen met een enkele golf zijn de dozen gemaakt van een laag golfkarton tussen twee lagen gladde karton. Dit zorgt ervoor dat de doos erg stevig is. Echter, is het belangrijk dat de producten niet zwaarder dan 15 kilo wegen. Weegt het pakket zwaarder dan 15 kilo? Dan kun je beter voor een doos met een dubbele golf kiezen.

Een eigen onderneming hebben is echt het leukste wat er is! Niet alleen omdat je dus zelf je schema kunt maken maar ook omdat je bij alle processen van het bedrijf betrokken bent. Het is wel erg belangrijk om kwalitatieve verzendverpakkingen te hebben. Zo kun je ervoor zorgen dat bestellingen in de juiste staat bij consumenten geleverd worden. En dat levert weer betere reviews op en – uiteindelijk – nieuwe klanten. En dat wil je natuurlijk!

Heb jij eigenlijk een eigen onderneming? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.