Londen vlog & shoplog!

Travel

Yay! Ik zit vorige week in Londen en heb me daar enorm goed vermaakt! Ik mocht namelijk de Bongo London Calling bon uitproberen en samen met mijn moeder reisde ik dus af naar het mooie Engeland. Gelukkig heb ik alles vastgelegd op beeld, dan kunnen jullie gezellig meekijken naar alles wat ik heb gedaan in het prachtige Londen :-)

We verbleven in het prachtige Mercure London Bloomsbury en kan dit hotel absoluut aanraden! We zaten op loopafstand van Covent Garden en en om de hoek van een tramstation waarmee we binnen vijf minuutjes op werkelijk iedere belangrijke/toffe plek waren. We hebben ongelofelijk veel gezien in deze drie dagen en zijn bijvoorbeeld ook naar een musical geweest! Kijk snel de video om te weten waar ik het allemaal over heb!

De London Calling bon van Bongo vind ik echt een enorme aanrader! Het hotel was prima op de hoogte en de kamers van het prachtige Mercure London Bloomsbury hotel waren al klaar voor de officiële inchecktijd. Het ontbijt was heerlijk, de kamers schoon en comfortabel en ook hebben we flink gebruik gemaakt van de stadsgids die bij de Bongo London Calling bon kwam.

Deze bongobon staat dus gelijk aan een prachtig hotel in Londen, de reis moet je er zelf nog wel bij regelen. Maak je alleen absoluut geen zorgen over de reiskosten, wij boekten bijvoorbeeld samen een retourtje bij Ryanair voor 35 euro per persoon! Ik kan deze deal zeker aanraden mocht je binnenkort je vriend, moeder, dochter of jezelf een tof cadeau willen geven! Bekijk hier de website nog even voor meer informatie.

Ben jij al eens in Londen geweest? En wat vond je van deze stad?

11 thoughts on “Londen vlog & shoplog!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.