Lichaam

Lush Liefde.

Ik houd van Lush. Vroeg snapte ik de hype niet zo, kocht ik liever lipgloss dan een overgewaardeerd stuk zeep (zeep!!!) maar dat is nu wel anders. Lush is een van mijn favoriete winkels geworden en sinds ik in Den Bosch naar school ga kom ik er regelmatig (: Toen ik laatst weer eens een een paar tussenuren had besloot ik samen met een paar klasgenoten even de stad in te gaan. Je kan al raden wat er daarna gebeurde right? Ik liep de winkel uit met 2 nieuwe stukken zeep.

lush karma soap honey i washed the kids

Links zie je karma soap en rechts Honey i washed the kids. Mooi he? I can’t help it maar ik word gewoon al blij van deze foto haha. Ik zal proberen de geuren een beetje uit te leggen. Karma soap is meer een frisse geur en blijft nog lang aanwezig nadat je hebt gedoucht! Onze badkamer zit naast onze woonkamer en nadat ik er mee gedoucht heb is de woonkamer ook voorzien van een heerlijk karma-soap geur.. De zeep ruikt naar patchoelie (het meest aanwezig), sinaasappel & citroen als je het mij vraagt.

Honey i washed the kids is voor mij meer een wintergeur omdat hij heerlijk warm en romig op mij overkomt. Hij heeft iets weg van toffee caramel (zo beschrijft lush hem zelf ook, heel origineel sharon) en ik moet me inhouden om hem niet in mijn mond te stoppen aangezien de associaal lekkere geur! De combinatie van een warme douche in de winter met deze zeep is werkelijk een gouden combinatie. Wist je dat honey i washed the kids bekend staat als de meestverkochte lush-zeep? Ik kan het goed begrijpen.

scrub lush

Hierboven zie je ook nog een close-up van het proefje wat ik erbij kreeg. Ik heb even de officiele beschrijving opgezocht en zal hem hieronder met jullie delen:

Verfrissende douchescrub met zeezout en de geur van citroen en mimosabloesem. We gebruiken graag zeezout in onze producten omdat het zo goed reinigt en veel mineralen bevat. Bovendien lossen de scrubkorreltjes op zodat je doucheputje niet verstopt raakt! Masseer een hoeveelheide stevig in op je vochtige huid, afspoelen… Je bent heerlijk zacht en je ruikt fantastisch!

Ik ben benieuwd! Welke lush producten vinden jullie helemaal geweldig?

8 thoughts on “Lush Liefde.”

  1. Ben dol op lush! Alleen jammer genoeg kom ik er niet zo vaak.. In Antwerpen ben ik er een keertje geweest maar was toen vrij slecht geholpen. Maar ik ben wel in het bezit van de zeepjes; Rockstar & The Godmother. Die allebei heerlijk zoet ruiken!

  2. Thank you for all your valuable work on this web site. My mother takes pleasure in going through investigation and it is simple to grasp why. A lot of people notice all about the lively form you create useful ideas by means of your web blog and even welcome contribution from other individuals on this concern and my simple princess is undoubtedly studying so much. Take pleasure in the remaining portion of the year. Your carrying out a dazzling job.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge