MAC Liefde

Makeup

Eigenlijk ben ik gek op alles wat maar met MAC te maken heeft. De computers, de hamburgers maar vooral het make-up merk heeft een speciaal plaatsje in mijn hart. Een tripje naar MAC stond bij mij vroeger echt gelijk aan een tripje naar een pretpark! Hoewel de winkel nu natuurlijk niet meer zo magisch aanvoelt als vroeger geniet ik nog steeds van ieder bezoekje. Het aanbod in alle kleuren van de regenboog, de pigmentatie, het creatieve personeel en vooral het luxegevoel maken het moeilijk om met legen handen de winkel uit te stappen. Benieuwd naar mijn favoriete gloss van dit fantastische merk? Lees snel verder!

De lipgloss waar ik het over heb heet Perfectly Unordinary en deze heb je vast wel eens voorbij zien komen in een van mijn video’s! Het is een Dazzleglass Creme, ooit te koop bij MAC in het jaar 2009(!). Ik kocht hem alleen wel een jaar of twee later bij Allcosmeticswholesale.com voor iets minder dan 15 dollar.

Wat een beauty hè? Het speciale aan deze Dazzleglass Cremes is dat ze een kwastje bevatten in plaats van een sponsapplicator. Hoewel je wel snel teveel aanbrengt vind ik dit toch iets fijner werken dan een sponsje, het werkt net iets preciezer.

Swatches! Misschien wordt nu ook duidelijk waar de naam vandaan komt, de Dazzleglass Cremes zijn namelijk een combinatie van de welbekende (hevig glitterende) Dazzleglasses en de romige cremesheens. Ik vind de combinatie in ieder geval erg mooi!

Hierboven nog even mijn ‘before’ lippen. Niet helemaal productloos trouwens, ik ging namelijk voor een likje ‘Stay all day concealer’ van Essence. Dit zorgt ervoor dat de kleur zo realistisch mogelijk overkomt. Zijn jouw lippen ook wat donkerder van kleur? Gebruik dan van tevoren ook een beetje foundation of concealer zodat je geen ordinair effect krijgt (lichte lippen met een veel te donkere buitenkant..)

Tada! Excuses voor mijn niet zo symmetrische lippen maar op deze foto kwam de kleur het beste over haha! Het is een lichtroze gloss met een redelijke pigmentatie (50% om je even een idee te geven) en prachtige subtiele gouden glitters. In dit licht vielen de glitters niet zo op maar in zonlicht zullen je lippen prachtig glinsteren!

Een belangrijk onderdeel is natuurlijk de houdbaarheid en het comfort. De lipgloss is een tikje plakkerig maar dat vind ik persoonlijk wel fijn. Hij voelt dan weer niet zo dik en plakkerig aan als een MAC lipglass en de houdbaarheid is hierdoor dus ook een tikje minder. Al met al vind ik het een hele mooie en fijne gloss, perfect voor overdag of wanneer je ‘s avonds voor een donkere ooglook gaat. Hij is eigenlijk met iedere look wel te combineren!

Het mooiste van dit hele verhaal? De gloss is nu te koop bij Allcosmeticswholesale voor maar $9,99! Je kunt hem hier vinden. Ik ga eens goed nadenken over een back-up en eventuele andere kleurtjes ;-)

28 thoughts on “MAC Liefde”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.