Makeup Review Stash

Review: mijn MAC lipglass

lipglass mac

Het allereerste product wat ik kocht van MAC was een Lipglass. Ik kocht namelijk ‘peroxide’ tijdens de Blonde, Brunette & redhead collectie en daarna ben ik ze eigenlijk blijven kopen omdat ik ze zo ontzettend fijn vind! Benieuwd naar mijn kleine collectie? Kijk snel mee!

lipglass mac

Ik heb er al heel wat versleten maar deze kleuren gebruik ik op dit moment erg veel :) Zoals je kan zien zijn het best felle kleuren. Van links naar rechts zie je hier: VIVA Glam Gaga, Red Devil & VIVA Glam Cyndi. Red devil is de enige met een gouden shimmer, de rest is volledig creamy zonder poespas.

Red devil & VIVA Glam Cyndi zijn op dit moment mijn favorieten omdat ze eigenlijk heel draagbaar zijn. Het zijn geen boom-in-your-face rode kleuren maar zorgen toch voor een chique effect. VIVA Glam Gaga is toch meer iets voor een feestje, leuk bij een smokey eye bijvoorbeeld. Ik draag deze trouwens ook niet overdag omdat ik vind dat mijn tanden dan geler lijken haha! Lichtroze benadrukt namelijk het ‘geel’ in je tanden.. minpuntje.

lipglass mac

Wat maakt deze gloss nou zo goed?

Hij blijft ontzettend lang zitten. Geen grapje, dit is de beste lipgloss die er is als je op zoek bent naar een gloss die de hele dag zichtbaar blijft. Daar tegenover staat wel dat hij vrij dik is. Nu vind ik dat persoonlijk wel fijn maar sommige kunnen hier bloed chagrijnig van worden.. Neem dat dus in overweging ;-) Verder zijn er ontzettend veel kleuren beschikbaar en zijn ze vaak net zo gepigmenteerd als een lipstick. Lipglass kun je in Nederland kopen bij de grotere douglas filialen (en natuurlijk de MAC store in Amsterdam!) voor €17,79.

Wat vinden jullie van Mac Lipglass? En welke kleuren hebben jullie al?

7 thoughts on “Review: mijn MAC lipglass”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge