MAC Showall lipstick

augustus 4, 2013Sharon

Zoals jullie weten ben ik gek op MAC lipstick. Ik heb er niet zoveel (rond de 5/6 stuks tegenwoordig) maar telkens als ik de MAC store inloop krijg ik weer vlinders bij het lipstick-vak. Een tijdje terug liet ik mijn oog vallen op de lipstick hierboven: Showall. Benieuwd naar mijn ervaringen met deze frost lipstick? Lees dan snel verder!

Showall is dus een Frost lipstick. Normaal gesproken vermijd ik die liever (vooral de roze lipsticks met frost-finish vind ik verschrikkelijk) maar deze bruinrode kleur kon ik toch niet uit mijn hoofd zetten. Op de een of andere manier had het wel iets, zo’n halfmatte donkerrode kleur! Ik was erg benieuwd of hij zijn €18,50 waard zou zijn.

De fijne (en mooie!) lipstick-verpakkingen van MAC kennen we nou onderhand wel maar ik kon het niet laten toch nog een paar foto’s van de huls met jullie te delen. Hoewel veel mensen de verpakking namelijk op een tampon vinden lijken blijf ik de verpakking juist keer op keer weer prachtig vinden.

Tijd voor swatches! Showall is een rijke, bruinrode kleur met een hele lichte frost-finish. Hij is niet mat, ook niet glanzend maar dus een beetje een mix. Veel meiden grijpen bij ‘rood’ toch al snel naar de superfelle rode kleuren die we allemaal wel kennen en juist daarom vind ik Showall zo verfrissend! Hij is toch net een tikje gewaagder en ik vind hem buitengewoon classy staan.

En deze kon natuurlijk ook niet ontbreken: zo ziet de kleur er namelijk uit op mijn lippen. De lipstick zit hier puur op mijn lippen, ik heb geen foundation/potloden of kwastjes gebruikt. De lipstick is dus prima aan te brengen zonder andere poespas maar de perfectionist in mij zorgt er wel voor dat ik hem de volgende keer toch aanbreng met een kwastje. Maargoed, dat is nu even niet belangrijk! Het gaat hier tenslotte om de mooie rijke, donkerrode kleur waar ik de laatste tijd echt verliefd op ben geworden!

De kwaliteit is net zoals altijd weer perfect. Showall is erg gepigmenteerd, blijft lang zitten en ruikt ook nog eens heerlijk. Om lipstickvlekken op je tanden te vermijden van te voren even op een tissue happen and you’re ready to go!

Producten van MAC zijn te koop bij de MAC counters in Amsterdam, Maastricht, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Amstelveen & Arnhem maar natuurlijk ook via de online store.

Comments (26)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Prev Post

Romwe bestelling

augustus 3, 2013

Next Post

Tip: action fotolijstjes

augustus 7, 2013