Makeup Review

MAC Tan Pigment

1

Zoals jullie weten ben ik gek op MAC. Al sinds mijn 15e breng ik iedere maand een bezoekje aan de prachtige winkel (of counter natuurlijk) en kom ik verliefd de winkel weer uit. Vandaag laat ik jullie een pigment zien die ik een tijdje terug van Nikkie kreeg nadat zij hem per ongeluk dubbel had (dat maak je als blogger wel eens mee natuurlijk). Ik ben groot fan van de kleur en wilde hem dus ook graag met jullie delen!

2

Ik ga het vandaag hebben over de kleur Tan. Een bruine kleur voorzien van een prachtige glans. Perfect voor overdag maar met een iets donkerdere kleur in de arcadeboog is hij natuurlijk ook erg mooi voor ‘s avonds.

3

MAC pigments komen in een klein potje met een hoeveelheid van 4,5 gram. Voor zo’n klein potje betaal je wel €21,50 maar hier doe je dan wel ook eeuwen mee. Wanneer je deze pigments alleen voor eigen gebruik koopt gaan ze zonder moeite een heel leven lang mee.

4

Hello gorgeous! Pigments blijven toch wel een van de mooiste producten ooit. Je pakt drie korreltjes en meer heb je niet nodig voor een complete ooglook.

6

Tijd voor swatches! Bovenstaande foto is gemaakt een paar korreltjes en maar één vingerswipe. Zien jullie nu wat ik bedoel met intens gepigmenteerd? Crazy!

7

En natuurlijk ook nog even mijn favoriete ooglook met dit pigment haha! Ik gebruik hem vooral wanneer ik niet zoveel tijd heb maar er toch verzorgd uit wil zien. Wel is de kleur in het echt wat meer zichtbaar en zie je de glans ook iets beter. Ik gebruik eigenlijk altijd mijn MAC Painterly Paintpot als basis en dan blijft de kleur met gemak de hele dag zitten. Eyeliner & Mascara toevoegen and you’re good to go!

Wat vind jij van de pigments van MAC?

32 thoughts on “MAC Tan Pigment”

  1. Ik heb nog nooit pigments gebruikt maar heb het idee omdat het van zichzelf zo’n los product is, het snel in lijntjes gaat trekken enzo. Blijft ‘t echt de hele dag op zijn plek zitten?

  2. wauww, dat is echt een mooie kleur! k had er al heel veel over gehoord, maar wis niet dat hij ZO mooi was! ik neem hem binnenkort wel mee als ik weer naar de MAC ga, want dat is mijn favorieten merk, en kom er dus echt maandeliks! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge