fashion

Magic Scarf

scarf1

Soms kom je items tegen waarvan je meteen denkt: i need this in my life. Dat had ik vorige week toen ik samen met Nikkie in de Primark stond en deze sjaal tegenkwam. Soms klopt het gewoon en weet je van tevoren dat je iets maandenlang met plezier gaat dragen. Meet my new friend! Voor maar 6 euro toch wel even de beste aankoop van de afgelopen tijd.

scarf2

Vorig jaar heb ik mijn rode geruite H&M sjaal met ontzettend veel liefde gedragen maar het was tijd voor wat nieuws. Ik ben ontzettend blij dat ruit de aankomende herfst een nog grotere rol gaat spelen want laten we eerlijk zijn, hoe meer ‘Clueless’ invloeden er in de winkels liggen hoe beter. Of jullie me ooit in een geel geruit mantelpakje gaan zien lopen durf ik niet met zekerheid te zeggen maar ruit is nog steeds iets waar ik erg gek op ben. Samen met de dierenprintjes die je het aankomende seizoen weer veel gaat zien. Geruite bloesjes, giletjes met nepbont, slip-ons met panterprint… Oh what a joy.

Ik word in ieder geval heel gelukkig van de trends voor de herfst! En jij?

35 thoughts on “Magic Scarf”

  1. Hi Sharon,

    Ik wil je al een heel tijdje een pakketje toesturen, met leuke goodies, om kennis te maken met mijn nieuwe webshop maar ik heb je adres nodig! Kun je me svp beantwoorden?

    Groetjes,
    Fem

  2. Haha, op het moment dat ik dit artikel lees draag ik precies dezelfde. Maar inderdaad hij is zooo lekker warm en de tartan print en de kleuren zijn ook gewoon perfect !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge