Makeup

Magenta Mystique

Makeup Studio, een merk waar ik al veel over had gehoord maar nog nooit echt veel aandacht aan had besteed. Gek eigenlijk he? Het merk heeft namelijk een enorm assortiment, geweldige kwaliteit en de prijzen zijn vergelijkbaar met MAC, waar ik dus wel geregeld het een en ander koop. Benieuwd naar deze paarse verschijning? Lees dan snel verder!

De Make-Up Studio oogschaduw waar ik het vandaag over ga hebben komt uit de Lumière lijn. Dit zijn oogschaduws die geperst zijn en daardoor niet overal in de rondte vliegen wanneer je er met je kwast overheen gaat! Bij gebakken oogschaduws is dit namelijk nog wel eens het geval. Ze kunnen ook nog eens prima nat gebruikt worden waardoor ze nog intenser over zullen komen.

De verpakking van de oogschaduw is ook nog eens heerlijk classy. Een doorzichtige, draaibare dop gecombineerd met een matzwarte rand geven het product een instant luxe-gevoel en hij zal dus ook zeker niet misstaan in je make-up collectie!

De oogschaduws bevatten 1.8 gram en hiervoor betaal je €16,90. In verhouding dus een stuk goedkoper dan MAC waar je op dit moment €17,00 betaalt voor een hoeveelheid van 1.5 gram. Goedkoper is het dus zeker, nu de kwaliteit nog..

Zoals je hierboven al kon zien is Magenta Mystique een prachtige glanzende paarse kleur voorzien van een mooie blauwe ondertoon. Wat een beauty ook he? Ik kan uren blijven staren naar deze foto haha!

Ik weet niet of jullie al in het bezit zijn van paarse, glitterende kleuren maar deze combinatie viel mij in het verleden enorm tegen! De oogschaduws waren prachtig om te zien maar gaven uiteindelijk maar een triest doorzichtig laagje af wanneer je ze op je oogleden aanbracht. Bij Make-up studio is dit gelukkig niet het geval! Magenta Mystique bevat een prachtige pigmentatie en is werkelijk prachtig van kleur. Ik kan niet wachten totdat ik hier een mooie look mee kan gaan maken!

Zijn jullie al bekend met Make-Up Studio?

Make-Up Studio is o.a. te koop bij de Brand Stores in Amsterdam, Amersfoort, Den Haag & Eindhoven.

18 thoughts on “Magenta Mystique”

  1. Wauw wat een mooie kleur en ik hou heeeel erg van paars! Ik ben zelf alleen nog niet bekend met make-up studio, ik hoor er altijd goede dingen over, maar helaas nog niks in mijn stash!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge