Shoplog

Manfield Chelsea Boots

manfieldbeter

Nét voordat ik vertrok voor Gran Canaria ging de deurbel en kwam de postbode aanlopen met een groot, vierkant pakketje. Dit kon maar een ding betekenen: Manfield was here! Een tijdje terug mocht ik namelijk een paar schoenen uitzoeken op de webshop en dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Eindelijk waren de zwarte chelsea boots in mijn bezit en oh wat zijn ze mooi!

manfield zwarte enkellaarsjes

Zoals jullie weten ben ik echt gek op zwarte outfits en mijn kledingkast voelde echt niet compleet zonder een fijn paar zwarte enkellaarsjes. Zo’n schoen die je bij iedere outfit kunt dragen en nooit saai wordt. Ik ging uiteindelijk voor de Manfield Zwarte plateau Chelsea Boots . Deze chelsea boots zijn vrij basic maar door het Nubuck materiaal (= geschuurd leer) aan de buitenkant krijgt de schoen een soort suède look wat lekker chique oogt. De binnenkant van de schoen is trouwens gewoon gemaakt van glad leer en dit voelt erg comfortabel aan.

manfield zwarte enkellaarsjes

Ook de plateau hak is echt prima te doen. Hoger dan dit ga ik echt niet (hallo giraffe met mijn 1.80+) maar op de optisch slankere benen zit ik dan wél weer te wachten. Omdat de onderkant (en dus ook hak) van de schoen gemaakt is van rubber lopen ze met dit weer ook nog eens ideaal: slippen doe je niet zo snel met dit paar.

Ook op zoek naar een musthave als dit? Je kunt de laarsjes hier terugvinden op de Manfield site. Voor €99,99 zijn ze van jou! Het is januari, ontiegelijk koud buiten en alle leuke kledingstukken verdwijnen onder je dikke bontjas. Schoenen zie je altijd dus kom op! treat yo self!

Wat vind jij van mij nieuwe laarsjes?

19 thoughts on “Manfield Chelsea Boots”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.