Manfield Chelsea Boots

manfieldbeter

Nét voordat ik vertrok voor Gran Canaria ging de deurbel en kwam de postbode aanlopen met een groot, vierkant pakketje. Dit kon maar een ding betekenen: Manfield was here! Een tijdje terug mocht ik namelijk een paar schoenen uitzoeken op de webshop en dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Eindelijk waren de zwarte chelsea boots in mijn bezit en oh wat zijn ze mooi!

manfield zwarte enkellaarsjes

Zoals jullie weten ben ik echt gek op zwarte outfits en mijn kledingkast voelde echt niet compleet zonder een fijn paar zwarte enkellaarsjes. Zo’n schoen die je bij iedere outfit kunt dragen en nooit saai wordt. Ik ging uiteindelijk voor de Manfield Zwarte plateau Chelsea Boots . Deze chelsea boots zijn vrij basic maar door het Nubuck materiaal (= geschuurd leer) aan de buitenkant krijgt de schoen een soort suède look wat lekker chique oogt. De binnenkant van de schoen is trouwens gewoon gemaakt van glad leer en dit voelt erg comfortabel aan.

manfield zwarte enkellaarsjes

Ook de plateau hak is echt prima te doen. Hoger dan dit ga ik echt niet (hallo giraffe met mijn 1.80+) maar op de optisch slankere benen zit ik dan wél weer te wachten. Omdat de onderkant (en dus ook hak) van de schoen gemaakt is van rubber lopen ze met dit weer ook nog eens ideaal: slippen doe je niet zo snel met dit paar.

Ook op zoek naar een musthave als dit? Je kunt de laarsjes hier terugvinden op de Manfield site. Voor €99,99 zijn ze van jou! Het is januari, ontiegelijk koud buiten en alle leuke kledingstukken verdwijnen onder je dikke bontjas. Schoenen zie je altijd dus kom op! treat yo self!

Wat vind jij van mij nieuwe laarsjes?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

19 Comments

 1. Diana B

  Super mooie schoenen! Kan het zijn dat Sacha deze ook verkoopt? Volgens mij heb ik ze daar vorige week ook gezien namelijk.. hoe dan ook heel mooi!

 2. Anna

  Suuuper mooi <3. Deze zou ik ook echt zo kunnen kopen. Mooi ook, de subtiele hak. Liefde voor de chelsea boots!

  1. Sharon

   Jaaa sowieso dikke liefde voor chelsea boots haha! bedankt voor je comment! :)

 3. Malou | Blonde Blossom

  Wat een beauty’s! Dat leer voegt echt wat toe, het ziet er gewoon net wat extra stoer uit. Echt een prachtig paar! En haha giraffe, ik wou dat ik jouw lengte had! Malou x

  1. Sharon

   hahaha het is soms heel chill maar met schoenen toch wel een drama hoor. gelukkig kunnen deze nog net :)

 4. Irina

  Oew hele toffe schoenen die overal bij passen: I like!

 5. Nicole

  Dit zijn echt super mooie schoenen! Ze zien er ook stevig uit. Mooie kwaliteit.

 6. Liset - Beautydagboek

  Wat zijn ze lekker stoer! Vooral die matte afwerking vind ik leuk. En ze zijn overal mee te combineren!

  1. Sharon

   tof he die afwerking! je kunt ze ook echt aaien hahaha. Bedankt voor je comment!

 7. Nathalie

  Ik vind ze echt super leuk!

  Liefs Nathalie

 8. Alexandra • ilumuoti

  Oeh, zien er mooi uit! Het leer ziet er ook echt fijn uit, goede keuze! :)

  xx Alex

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.