New in: Marmeren onderzetters Xenos

Marmeren onderzetters wilde ik al heel lang aan mijn interieur toevoegen. Ik zag ze een jaar geleden namelijk al (heel vaak) op Pinterest voorbijkomen maar helaas kon ik ze toen in Nederland nog nergens vinden. Ja oké, in dure designer winkels voor 15 euro per onderzetter maar dat vond ik net even wat teveel van het goede. Toen ik eergisteren online een korte zoekopdracht deed kwam ik ze tot mijn geluk tegen in een super betaalbare winkel: Xenos! Ik ben echt gék op de interieuraccessoires van Xenos en dat ze nu dus ook marmeren onderzetters in het assortiment hebben verbaasde me eigenlijk niets.

Let op: dit artikel is alweer een jaartje oud en Xenos heeft deze specifieke onderzetters niet meer in het assortiment. Je kunt hier wel gemakkelijk marmeren onderzetters bestellen!

marmeren onderzetters xenos

marmeren onderzetters xenos

De onderzetters komen in een setje van vier en in dit setje zitten vier verschillende kleuren onderzetters. De onderzetters hebben allemaal een ander printje en zijn gemaakt van echt marmer. Geen lullig kartonnetje met een uitgeprinte sticker maar echte zware onderzetters. Ik hou d’r van.

marmeren onderzetters xenos

Zoals je hierboven kunt zien variëren de kleuren dus van licht naar donker. Je krijgt drie lichte kleuren en één donkere. Super handig trouwens ook want zo kan je (stel je hebt vriendinnen over de vloer en jullie drinken allemaal witte wijn) exact zien van wie welk glas nu ook alweer was. Je hebt dan gewoon allemaal je eigen soort onderzetter.

marmeren onderzetters xenos

Omdat het om echt marmer gaat kan ik me voorstellen dat je bang bent voor krassen op je gloednieuwe tafel. Daar heeft Xenos gelukkig ook aan gedacht! De onderzetters bevatten namelijk viltglijders. Viltglijders zijn kleine vilten plakkers die ervoor zorgen dat je items zonder krassen over je tafel of vloer kunnen bewegen. Geen krassen op je tafel dus!

marmeren onderzetters xenos

marmeren onderzetters xenos

Cute right?! Het mooiste van deze blogpost komt nog: je betaalt namelijk maar €4,99 voor deze set! Dat betekent dus niet 15 euro per onderzetter maar afgerond €1,25 per onderzetter. Dat klinkt toch een stuk beter hè? Ik ben in ieder geval helemaal fan van deze nieuwe toevoeging aan mijn interieur en heb er as we speak een voor mijn neus staan met een drankje erop. Mocht je ook een set willen aanschaffen dan kan dat natuurlijk in een winkel bij jou in de buurt maar ook via de Xenos website. Je kunt ze hier vinden in de webshop.

Ben jij ook zo’n fan van Xenos? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

One Comment

  1. José

    Wat een mooie onderzetters! Die zouden ook goed in mijn stulpje passen.
    José onlangs geplaatst…Geen zin in de herfst? 5 tips!My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.