MAX PRO stijltang review | Is een MAX PRO stijltang de moeite waard?

Ik zal voor altijd jaloers blijven op meiden die na het douchen niets aan hun haar hoeven te doen. Van die meisjes die bijvoorbeeld van dat kaarsrechte haar hebben dat gewoon weer exact hetzelfde opdroogt na een flinke regenbui. Of zo’n heerlijke bos met krullen bijvoorbeeld! Zelf ben ik gezegend met een flinke bos haar maar helaas wel met lokken die exact doen waar ze zelf zin in hebben. Zo ben ik dus ook altijd weer heel blij als ik ’s ochtends even een stijltang door mijn haren kan halen. Net even die gekke slagen eruit en die rare plukjes achter mijn oren temmen. Aangezien mijn geliefde stijltang helaas steeds meer mankementen begon te vertonen werd het tijd voor een nieuwe en dat betekent natuurlijk ook een perfecte kans voor een review! Benieuwd geworden naar mijn Max Pro Stijltang review? Lees dan snel verder!

Waarschijnlijk heb je het in de titel al kunnen lezen maar ik ging deze keer voor een merk waar ik nog nooit een stijltang van had geprobeerd. MAX PRO is de naam van het merk en na verschillende reviews te hebben gelezen over dit merk en de Max Pro stijltang bestelde ik hem bij webshop HBB24.nl. Ik bestel haartangen eigenlijk altijd online omdat ik het aanbod in de echte winkels (in mijn buurt) nooit zo uitgebreid vind. Hebben jullie dat ook? Goed, ik had de stijltang lekker de volgende dag al in huis en dat betekende dat ik hem meten kon gaan testen.

Ik had op het moment van aankomst mijn haar eigenlijk al goed in model zitten en het leek mij een goed idee om te testen of de stijltang ook krullen kon maken. Dat was namelijk een van de voornaamste redenen waarom ik voor dit model ben gegaan, het materiaal is erg glad en glijdt dus ook makkelijk door je haar heen. Dit model heet trouwens de MAX PRO Evolution Stijltang en ik ging voor de kleur rood. Krullen maken met een ‘stugge’ stijltang is net wat moeilijker en voelt soms wat pijnlijk aan. Wat ik al meteen merkte is dat de stijltang super vloeiend door mijn haren gleed. Krullen waren binnen no-time gezet! Dit is dus ook echt een topper als je last-minute een glamorous kapsel wil creëren.

Een paar dagen daarna probeerde ik de stijltang ook uit voor zijn oorspronkelijke functie: het steil maken van je haren. Ook dat lukt met deze stijltang zonder problemen. Je haar wordt super snel steil en aangezien de tang zo moeiteloos door je haren glijdt zul je ook geen pijn ervaren van haartjes die tussendoor blijven hangen.

Goed, de tang doet dus top zijn werk! Ook belangrijk is de fijne vormgeving van de tang. Zo draait het koord moeiteloos mee met elke beweging en is de tang mooi slank en stijlvol afgewerkt. Omdat hij zo dun is kom je ook bij elk klein plukje! Ook niet onbelangrijk is de display waarmee je gemakkelijk kunt zien op welke temperatuur de stijltang staat. De temperatuur kan aangepast worden van 130 graden naar 230 graden en dankzij de dubbele voltage kan je deze stijltang ook in het buitenland gebruiken! Gelukkig maar, ik ga volgende week namelijk naar Ibiza en heb daar natuurlijk mijn stijltang nodig!

De conclusie van het hele verhaal is dus dat ik echt enorm blij ben met mijn nieuwe tang. Hij werkt top en ziet er ook nog eens lekker flitsend uit door het glanzende rode kleurtje. Je kunt deze specifieke stijltang hier kopen voor een bedrag van €89,95. Gebruik jij eigenlijk vaak haartangen? Ik ben benieuwd!

Volg je mij eigenlijk al op Instagram?
Misschien vind je dit ook leuk:

One Comment

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.