Mijn accessoires wishlist

Heeft een vrouw ooit genoeg accessoires? Ik in ieder geval niet. Heerlijk om een kast veel items te hebben die een simpele outfit naar een nieuw niveau kunnen trekken. Wel merk ik dat ik de laatste tijd steeds meer een voorkeur krijg voor accessoires van hoge kwaliteit en dat betekent natuurlijk ook dat de bijbehorende bedragen aan de hoge kant zijn. Nu is daar niets mis mee (kwaliteit betekent nu eenmaal een hogere prijs) maar het is hierbij wél fijn om de kortingsacties goed in de gaten te houden. Wanneer je namelijk van te voren een lijst opstelt met je wensen voor het nieuwe seizoen en deze items vervolgens pas koopt tijdens Black Friday of Cyber Monday kan dit je namelijk heel veel geld schelen en heb je vooralsnog de items die je wilde hebben. Ik heb vandaag mijn huidige wishlist voor je op een rijtje gezet.

1. Nieuw horloge

De mensen die mij goed kennen weten dat ik eigenlijk altijd wel een horloge om mijn pols draag. Goud natuurlijk, net zoals de rest van mijn sieradencollectie. Ik droeg de afgelopen maanden een erg mooi horloge van het merk Oozoo maar helaas heb ik deze twee weken terug laten vallen en zit er een barst in het glas. Super zonde natuurlijk en dat betekent ook dat het tijd is voor een nieuw model. Op dit moment ben ik nog aan het rondkijken naar een nieuw model maar waarschijnlijk wordt het er weer een van Tommy Hilfiger. Daar heb ik al eerder een horloge van gedragen en ik weet nog dat dat model echt ontzettend lang mooi bleef. Tommy Hilfiger doet ook vrijwel altijd mee aan kortingsacties dus ik gok dat ook zij met Black Friday of Cyber Monday wel een mooie deal zullen hebben.

2. Designer tas

Een mooie designer tas staat nu al een ruime tijd op mijn wishlist maar ik ben er na al die tijd nog steeds niet uit. Er zijn nu eenmaal zoveel mooie merken tegenwoordig! Zo vind ik zelf Saint Laurent erg mooi maar ben ik ook zeker een tas van Givenchy aan het overwegen. Furla vind ik ook prachtig en dit merk is dan weer een stuk minder prijzig. Het wordt sowieso een zwarte leren tas met een niet zo opvallend logo. Een tijdloos model waar ik erg lang van kan genieten. Mochten jullie nog mooie tassen voorbij zien komen laat het dan zeker weten!

3. Gouden ringen

Hoewel ik op dit moment een lade vol gouden ringen in mijn kast heb liggen begin ik toch wel steeds meer behoefte te krijgen aan (betere) kwaliteit. De ‘gouden’ ringen die ik op dit moment vaak koop verkleuren namelijk toch steeds sneller dan gedacht en dan koop ik liever een wat duurder product wat langer mooi blijft. Ik ga op Black Friday dus ook zeker even rondkijken voor twee of drie gouden ringen van hoge kwaliteit.

4. Telefoonhoesje

Waar vroeger de winkels vol lagen met héél veel soorten telefoonhoesjes lijkt het nu een onmogelijke klus om in een fysieke winkel een bijpassend telefoonhoesje te vinden. En telefoonhoesjes shop ik toch echt liever in een echte winkel dan online. Dan kan je het materiaal toch een stuk beter voelen en bekijken namelijk. Het wordt alleen wel echt tijd voor een nieuw hoesje nu en ik ga tijdens Black Friday dus ook zeker even online kijken voor een mooi model. Weten jullie nog mooie merken met kwalitatieve hoesjes? Ik ga denk ik voor een mooi model van Ideal of Sweden binnenkort.

5. Armbanden

Het blijft interessant hoe onze interesses en voorkeuren door de tijd heen blijven veranderen. Waar ik vroeger graag zoveel mogelijk keuze wilde hebben voor sieraden (als in, elke dag iets anders kunnen dragen) vind ik het nu juist fijn om een vaste set te hebben van goede kwaliteit. Zo ben ik nu ook nog op zoek naar een mooie gouden armband om aan mijn collectie toe te voegen. Zelf vind ik schakelarmbanden erg mooi en daar ga ik tijdens Black Friday dus denk ik ook even naar kijken. Wordt vervolgd.

En, welke items staan nog op jouw wishlist wanneer we het hebben over accessoires?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.