Mijn huidige woonkamer-wishlist

Zoals jullie weten ben ik een paar maanden geleden verhuisd naar een grotere woning in mijn mooie stad Nijmegen. Een droom die uitkwam als je het mij vraagt. Ik wilde al een langere tijd verhuizen naar een appartement met meer ruimte namelijk maar wanneer je een beetje bekend bent met de huurmarkt van nu (en dan heb ik het over appartementen in de grotere steden) dan weet je hoe onmogelijk het is om op dit moment aan een mooie woning te komen. Toen een van mijn beste vriendinnen me vertelde dat zij haar prachtige stadsappartement ging verlaten heb ik haar dus ook direct verteld dat ik het dolgraag zou willen overnemen. And it worked! Het was natuurlijk wel even omschakelen om in een grote(re) woning te wonen, waar ik in mijn vorige woning geen leeg stukje muur meer over had moet wil ik hier nog steeds hoekjes opvullen en muren minder ‘wit’ laten overkomen. Werk aan de winkel dus. Mijn plan is om de ruimtes één voor één nu echt af te gaan maken en mijn woonkamer is in dit geval als eerste aan de beurt. Gelukkig vind ik het bezoeken van een woonwinkel heerlijk, dat scheelt. Benieuwd waar ik de aankomende weken naar ga zoeken? Lees snel verder!

Een ronde spiegel

We zien hem natuurlijk overal verschijnen op dit moment, de ronde spiegel. Ook ik ben overtuigd en wil graag een (heel!) groot model aan de muur gaan hangen binnenkort. Het liefst een met zo’n mooie gouden rand. Nog even zoeken naar het perfecte exemplaar.

Een soundbar

Hoewel het niet echt onder ‘meubels’ valt is het wel iets wat ik heel graag nog aan mijn woonkamer wil gaan toevoegen: een soundbar. Ik maak nu gebruik van het ingebouwde geluid van mijn televisie en merk dat ik me af en toe begin te storen aan het geluid. Tijd voor een upgrade dus. Ik ben alleen op dit moment alleen nog wel op zoek het juiste model voor mij. Mochten jullie nog tips hebben voor merken en/of typenummers laat het dan zeker even hieronder achter in de vorm van een reactie! Ik wil wel echt een goed model aanschaffen namelijk.

Een dressoir

Waar ik in mijn vorige woning heel praktisch moest denken tijdens het uitkiezen van mijn meubels (want ja, weinig ruimte!) kan ik nu juist nadenken over mooie eye-catchers die ik tegen de muren wil plaatsen. Zo wil ik ook nog een mooi kast aanschaffen, een dressoir, om tegen één van mijn op dit moment witte muren aan te zetten. Een van hout het liefst, om de ruimte direct wat warmer te laten ogen. Deze kast zou ik dan afmaken met een heerlijke vintage platenspeler en een gouden tafellamp. Het liefst een in de vorm van een ‘paddenstoel’, een model wat je nu veel in woonwinkels ziet.

Een klimaatkast

Tsja, als wijnliefhebber mocht deze natuurlijk niet ontbreken. Ik wil dolgraag een mooie klimaatkast in mijn woonkamer! Helaas zijn dit soort kasten wel prijzig en daarom heb ik het aanschaffen van een (kwalitatieve) klimaatkast dus ook nog even uitgesteld. Op de bucketlist voor ‘someday’ staat hij in ieder geval zeker.

Een fauteuil

De laatste in deze rij van vijf is een mooie grote velvet fauteuil. Zo’n stoel waarin je ’s avonds lekker kan verdwijnen met een goed boek. Het materiaal wordt sowieso velvet, over de kleur twijfel ik nog een beetje. Waarschijnlijk ga ik gewoon lekker veilig voor zwart, dan weet ik tenminste zeker dat ik er nog lang van kan en zal genieten.

En dat was de huidige wishlist voor mijn woonkamer alweer. Natuurlijk zijn er nog veel meer kleine meubelstukken/accessoires die ik wil gaan aanschaffen maar dit zijn toch wel de belangrijkste vijf. Wat staat er op dit moment op jouw bucketlist? Of geef je je geld liever uit aan iets compleet anders? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.