Stash

Mijn MAC Stash!

Nadat ik de prachtige foto’s van Kelly in haar MAC artikel had gezien moest ik er zelf ook een gaan maken. Ik heb gekozen voor een overview en ga deze week aparte stukjes van mijn MAC stash in een eigen artikel behandelen. Eigenlijk maar stom om te zien hoe een ‘normale’ vrouw hier alleen al genoeg aan zou hebben en dit alleen nog maar mijn MAC stash is haha. Achja, ieder zijn hobby…

mac stash

Dit is hem dan! Mijn o-zo-dierbare MAC collectie :) Ik kocht mijn eerste product in 2009 tijdens de Brunette, Blonde, Redhead collectie en ging toen voor de lipglass ‘Peroxide’ die ik inmiddels helemaal heb opgebruikt. Dit is dus wat ik in 4 jaar bij elkaar gespaard heb! Dit is trouwens niet letterlijk alles wat ik heb gekocht. Ik verkoop producten namelijk net zo makkelijk weer als ik iets toch niet zo bij me vind passen. Makeup laten verstoffen is ook maar zonde toch?

mac stash

Zoals je kan zien zijn de oogschaduws duidelijk in de meerderheid en dat is niet voor niets. Ik vind ze ontzettend fijn en je doet er ook nog eens ontzettend lang mee! Zien jullie trouwens de panporn in ‘vanilla’? Daar heb ik er inmiddels al 3 van versleten ;)

mac stash

En natuurlijk mijn MAC lipglossjes! Die heb ik natuurlijk ook al een hoop versleten. Hier mist trouwens nog ‘red devil’ die nog in mijn handtas zit. Ik ben echt gek op Lipglass van MAC aangezien ze super gepigmenteerd zijn en heel lang blijven zitten.

Dat was hem alweer! Als jullie nog namen van bepaalde producten willen weten en niet willen wachten mag je dat natuurlijk altijd vragen. En, hebben jullie meer of minder MAC producten dan ik? :)

12 thoughts on “Mijn MAC Stash!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge