Mijn nieuwe favoriete tas voor onderweg!

duifhuizenfullbody-copy

Wanneer je net zo chaotisch bent als ik kan het zijn dat je weleens wat moeite hebt met het bij elkaar houden van je spullen. Zo is het mij weleens overkomen dat ik na een dagje weg zonder sleutels voor een gesloten deur stond (die lagen natuurlijk nog binnen) of dat ik alle pasjes bij me had behalve mijn pinpas. Tijd voor wat orde dus! Ook merkte ik steeds vaker dat ik niet al mijn spullen kwijt kon in mijn kleine schoudertasjes en dat is natuurlijk een heel fijn excuus voor een nieuwe tas inclusief bijpassende portemonnee! Benieuwd naar mijn nieuwe set van Duifhuizen waarbij aan werkelijk alles is gedacht? Lees dan snel verder!

foto2

Dit is ‘m dan: mijn nieuwe shopper van Guess in natuurlijk de kleur zwart! Dit is het ‘Britt’ model en deze tas is echt helemaal mijn ding. Het is een vrij simpel model maar door het zilveren naamplaatje en de slanke hengsels vind ik het alsnog een erg stijlvolle tas. Ik houd van tassen die overal mee te combineren zijn en dat is bij deze absoluut zo!

foto3

foto4

Wat ik ook absoluut onmisbaar vind bij tassen is een goede rits. Wanneer ik bijvoorbeeld in een volle trein sta vind ik het geen fijn idee dat andere mensen van achter zo in mijn tas kunnen en een rits geeft me dan net wat extra zekerheid. In de tas zelf zitten ook nog wat kleine vakjes en ritsjes voor kleine spullen zoals je telefoon, een spiegeltje en bijvoorbeeld een paar make-up producten.

foto5

En dan nu waarom ik net voor deze maat heb gekozen…. mijn laptop past er echt perfect in! Zonder te proppen kan ik hierin mijn laptop kwijt en mijn spiegelreflex past er dan zelfs nog bij. Dit betekent dat ik deze tas zowel voor school als voor persevents kan gebruiken en dat is natuurlijk erg fijn. Aan het einde van een schooldag/blogtrip moet ik altijd nog een stukje reizen met het openbaar vervoer en dan is het heel handig dat mijn laptop makkelijk in en uit mijn tas te halen valt. Zo kan ik onderweg alvast wat huiswerk maken of bijvoorbeeld al beginnen aan het bewerken van de zojuist gemaakte foto’s van een persdag. Omdat al mijn spullen samen in een tas passen hoef ik niet eeuwig in verschillende tasjes te grabbelen totdat ik mijn spullen heb gevonden en kan ik meteen beginnen!

Het blijft natuurlijk wel een echte handtas en geen schooltas, daarvoor kan je beter een echte schooltas aanschaffen. Ik raad je aan om eens rond te kijken op de website van Duifhuizen. Mocht je net als ik een hele lichte 13 inch laptop hebben kan het natuurlijk prima! Deze tas is te vinden in de webshop van Duifhuizen voor €125,00.

foto6

En dan mijn tweede toevoeging: een bijpassend Guess portemonneetje! Niets mis met een heerlijk panterprintje op z’n tijd (haha) en ik vind deze echt heel erg leuk! Ook is hij erg compact zodat hij makkelijk over te plaatsen is naar een kleine schoudertas bijvoorbeeld. Hier was ik echt naar op zoek!

foto7

Ook super fijn aan deze portemonnee: er zit een sleutelhengsel aan! Dat betekent dus nooit meer zonder sleutels voor een gesloten deur en nooit meer graaien in een volle tas naar je sleutelbos. Dit is echt een verrijking voor mijn leven haha! Deze portemonnee is ook verkrijgbaar in de webshop van Duifhuizen voor €35,00. Je kunt hem​ hier terugvinden!

foto8

En dat was mijn nieuwe set alweer! Ik ben echt super blij met mijn nieuwe tas en portemonnee en ga hier sowieso nog heel lang plezier van hebben! Als jij nog op zoek bent naar een nieuwe tas (voor het aankomende schooljaar bijvoorbeeld!) zou ik je zeker de webshop van Duifhuizen.nl aanraden. Deze webshop heeft een enorm aanbod van hele budget tassen tot aan de wat duurdere modellen. Je kunt er terecht voor shoppers, rugtassen, schoudertassen en clutches maar ook portemonnees en andere accessoires. Voor 22:00 besteld betekent morgen al in huis en wanneer je overdag vaak weg bent kunt je nu ook je pakketje ’s avonds laten bezorgen zonder hier extra voor te betalen! Super fijn dus.

foto1

Welke tas zou jij nog graag aan je collectie willen toevoegen?
Laat het weten in de comments! 

 

Advertorial

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

13 Comments

 1. Laura | I scream beauty

  Heel erg mooi! Ik ben al jaren fan van Guess en heb eigenlijk altijd portemonnees van dit merk!

  1. Sharon

   Ah wat leuk om te horen! Ik ben echt blij met die van mij, lekker nooit meer m’n sleutels kwijt door het hangertje wat eraan zit! :)

 2. Kim

  I love it! Hele mooie tas. Zelf wil ik nog altijd een mooie paperbag en een mooi subtiel zwart schoudertasje van dkny, guess of een ander merk!

 3. Marloes - GLAMOURMOES

  Prachtige tas. Ik heb nu ook zo’n model, maar wat goedkoper, merk nu dat de tas wat gaat slijten.

  1. Sharon

   Ik vind het ook zo’n mooi model! Hopelijk blijft hij inderdaad een beetje mooi haha!

 4. Nicole

  Wat een mooie tas zeg! Heel chique.

  1. Sharon

   Vond ik ook! echt zo’n tijdloos model ook :) bedankt voor je comment!

 5. Mariska

  Ik houuuu van Guess! En die tas is echt heel pretty :D

 6. femketje

  oehh hij is mooi, gave portemonnee ook!

  1. Sharon

   Thankyou! Vind het ook zo’n leuk setje :)

 7. Eveline Fleur

  Woow wat een prachtige tas! Ik hou echt van zulke chique tassen want ze zijn ideaal voor naar kantoor en je lunch en alles past er allemaal in. De portemonnee erbij vind ik ook leuk gekozen! <3 Hopelijk heb je er heel lang plezier van meis!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.