Mijn nieuwe ketting van Isabel Bernard

Vandaag deel ik met jullie mijn prachtige nieuwe sieraad van Isabel Bernard! Zoals ik jullie laatst ook al had verteld ben ik echt helemaal klaar met alle goedkope sieraden die binnen een uurtje draagtijd al verkleurd zijn (eh, moet ik jullie herinneren aan dit artikel? geen succes was dat). Het is super zonde van je geld en dan hebben we het nog niet eens gehad over de lelijke groene polsen en vingers die je er van krijgt, yuk! Nu ik 25 ben heb ik met mezelf afgesproken dat ik mijn geld niet meer ga verdoen aan producten die niet lang meegaan (dit vind ik sowieso een mooie gedachte, ook gekeken naar bijvoorbeeld het fast-fashion probleem wat nu speelt). Sieraden die na drie keer dragen in de prullenbak moeten ga ik dus ook absoluut niet meer kopen.

Vandaag laat ik je een voorbeeld zien van een ketting die wél heel lang mooi blijft. Ik mocht namelijk een van de sieraden van Isabel Bernard uitkiezen en toen ik zag hoe prachtig deze sieraden eruit zagen was ik natuurlijk meteen verkocht! Ik mocht zelf bepalen wat voor een sieraad ik wilde ontvangen en na lang nadenken besloot ik toch voor een ketting te gaan. Kettingen kunnen je outfit echt af maken en ik ben de laatste tijd echt gek op kleine kettinkjes. De verpakkingen van Isabel Bernard zijn in ieder geval al een heerlijk plaatje om naar te kijken. Ze zijn helemaal 2019-proof. Veel wit met een subtiele handwritten tekst in het goud. Prachtig!

Wanneer je het doosje openmaakt komt er een kaartje met de volgende tekst tevoorschijn:

Tout est possible. Everything is possible. This is what my jewellery collection aims to inspire. Take matters into your own hands and do not be afraid of what is yet to come. Confidence is contagious. You look amazing, share it with the world through using #isabelbernard.

Isabel Bernard klinkt natuurlijk als een hele chique merknaam maar het is ook echt de naam van de ontwerpster van deze sieradencollectie. Isabel Bernard is namelijk een jonge vrouw uit parijs en ze heeft deze collectie gebaseerd op haar favoriete plekken uit de mooie franse hoofdstad. De 14 karaat gouden sieraden van Isabel Bernard zijn volgens de website speciaal ontworpen voor vrouwen die houden van tijdloze designs met verfijnde details.

ketting isabel bernard

Hierboven zie je mijn eigen uitgekozen kettinkje! Inderdaad prachtig tijdloos en verfijnd. Hoewel het kettinkje niet groot is vind ik hem juist prachtig opvallen bij een zwarte coltrui of bijvoorbeeld een top met een lage v-hals. Erg chique! De ketting is zoals hierboven al eerder aangegeven van 14 karaat goud en dat merk je ook. Ik heb hem nu al heel veel dagen gedragen ook ook al een aantal keren vergeten af te doen voor het slapen maar de ketting ziet er nog piekfijn uit.

isabel bernard ketting

Omdat de ketting echt heel erg mini is vond ik het wat lastig om hem in volle glorie te fotograferen en daarom plaats ik de productfoto er toch nog even bij. Mocht je hem willen bekijken op de website zelf dan kan dat hier. De ketting heeft een verkoopprijs van €169,99. Isabel Bernard heeft nog veel meer mooie gouden kettingen dus ik zou zeggen neem eens een kijkje!

Zou dit een ketting voor jou kunnen zijn? Of ben jij meer van het zilver?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.