Mijn nieuwe Volero kleed ▶︎ Volero Review

Het is eindelijk tijd voor mijn Volero Review!

Jullie zagen mijn nieuwe kleed al een aantal keer voorbijkomen in mijn Instagram stories en vandaag behandel ik hem dan eindelijk in een blogpost. Ik heb het over mijn nieuwe hoogpolig vloerkleed van Volero. Ik was al een lange tijd op zoek naar een mooi kleed om mijn zithoek af te maken en bij deze webshop vond ik de perfecte optie. Op Pinterest zag ik steeds vaker het welbekende witte kleed met zwarte lijnen voorbijkomen en deze wilde ik ook erg graag aan mijn woning toevoegen. Benieuwd wat ik van het kleed vind nu ik hem op mijn vloer heb liggen? Lees snel verder voor mijn Volero review!

Volero Kleed Review

De bestelling bij Volero ging erg vlot. Wanneer je voor 21:00 bij deze webshop een bestelling plaatst heb je je product de volgende dag al binnen. Dit geldt alleen niet wanneer je vloerkleed groter is dan 200cm, dan wordt het door een andere koerier geleverd en heb je je bestelling binnen vijf werkdagen in huis. Mijn vloerkleed kwam netjes opgerold en verpakt binnen en had geen beschadigingen. Het kleed was zo (omdat het opgerold was) ook makkelijk te verplaatsen naar mijn verdieping. Toen het kleed eenmaal de bestemming had bereikt was het alleen nog maar uitrollen en klaar! Ik heb wel meteen even de stofzuiger gebruikt over het gehele kleed zodat het kleed wat weer omhoog kwam te staan. Omdat het een hoogpolig vloerkleed is en het kleed opgerold aankwam was de stof natuurlijk wat platter geworden. Dit werkte top!

Volero Kleed Review

En dan is het tijd om alles leuk aan te kleden! Ik vind het zelf altijd een mooi geheel wanneer dit soort kleden worden gecombineerd met bijzettafels op pootjes. Ik heb er zelf een metalen bijzettafel op staan en dat vind ik met het warme, zachte kleed een mooie combinatie om te zien. Het kleed voegt echt wat toe aan mijn zithoek! Nu het winter is en buiten dus ook flink koud is, is het heerlijk om ’s ochtends met je blote voeten over een zacht kleed te lopen. Het kleed ligt nu zo’n twee maanden in mijn huis en hij ziet er nog exact hetzelfde uit! Het is ook fijn dat de lichte kleur niet spierwit is maar een beetje een zandkleur, zo zullen eventuele vlekken in de toekomst veel minder opvallen. Je weet natuurlijk maar nooit wanneer er een keer een glas cola omvalt..

En, is het een aanrader?

Ik ben dus heel tevreden over mijn nieuwe kleed! Wanneer je op zoek bent naar hetzelfde model kan ik je deze zeker aanraden. Hij maakt je woning net een stukje meer ‘af’ en staat bovendien prachtig op je Pinterest-board. Gek eigenlijk hoe je woning door een kleed ineens veel meer een geheel wordt. Ik ben er blij mee!

Heb jij ook een kleed in je woonkamer liggen? Ik ben benieuwd!

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

4 Comments

 1. Ilona Wielinga

  Aah zo’n mooi kleed!
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Even lekker uitwaaien | OutfitMy Profile

 2. Rachel

  Wauw ik wil ook zo’n kleed op mijn ”kantoortje” !

 3. Ineke de R.

  Ik heb het kleed in mijn slaapkamer en het is prachtig en ook lekker zacht, superblij mee!!!

 4. flycarpets.nl

  Leuk om te lezen dat meer mensen zo enthousiast kunnen zijn over een mooi vloerkleed. Leuk gecombineerd ook met de rest van je interieur.

  Groet, Anne
  flycarpets.nl onlangs geplaatst…COLONIA MODERN GRIJS / BLAUWMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.