Review: Miss Sporty – BB cream

BB creams, we worden er tegenwoordig mee doodgegooid! Nu vind ik dat persoonlijk helemaal niet erg, ik ben namelijk groot fan van deze Blemish Balms. Niet zo’n dikke foundationlaag maar een luchtige kleur corrector zodat je toch net iets beter voor de dag komt. Ik was dus ook erg benieuwd naar deze BB cream van Miss Sporty.

Ik heb de kleur 001 Nude Radiance maar mocht je iets getinter zijn is er ook nog een 002 versie aanwezig: Beach Radiance. Hij belooft healthy looking skin and perfect complexion + 14 uur lange dekking!

De BB cream is verpakt in een handige tube. Er handig aangezien je zo precies genoeg BB cream op je gezicht kan aanbrengen.

Time for swatches! Zoals je hierboven wel kan zien is de BB cream niet dik maar ook niet extreem vloeibaar. Ik vind het een erg fijne substantie die ook fijn en gelijkmatig uitsmeert. De kleur matcht ook nog eens erg goed met mijn huid, bonus!

Mijn gezicht zonder foundation/concealer/BB cream (Ik draag hier wel een beetje lipgloss…)

Mijn gezicht met de Miss Sporty BB-cream! Wat een rust ineens he? Mijn moedervlekken zijn veel minder aanwezig, mijn huid heeft een gezonde warme glow en het geheel ziet er een stuk vrolijker uit wanneer je de twee versies naast elkaar ziet. Ik ben fan!

Wat vind ik nu eigenlijk van deze BB-cream? 

Ik vind deze BB cream van Miss Sporty erg fijn! Hij voelt erg licht aan, smeert fijn uit, blijft lang genoeg zitten voor een schooldag en ruikt ook nog eens lekker fris.  En dan misschien nog wel het mooiste aan deze BB cream: voor 30ml betaal je maar €3,49! Wel is het geen goede match als je op zoek bent naar een flinke dekking. Het is een zeer lichte BB cream die je huid wel iets rustiger maakt maar bijvoorbeeld geen puistjes kan bedekken.. Toch geef ik deze foundation een dikke 8 aangezien ik hem persoonlijk erg fijn vind!

Zijn jullie al bekend met de producten van Miss Sporty? 

Miss Sporty is o.a. te koop bij Etos

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

25 Comments

 1. Anouk

  deze lijkt mij echt superfijn!!!

 2. Shirley

  Wow je ziet inderdaad wel een mooi verschil.. ziet er goed uit!

 3. Danielle

  Ziet er goed uit. Mooi verschil ook!
  Danielle onlangs geplaatst…The Make Up Spot Newsflash #2My Profile

 4. femketje

  deze lijkt me best fijn :D
  femketje onlangs geplaatst…My Latest Addictions!My Profile

 5. Anne

  wat een leuke verpakking zeg

 6. Vera

  Welke lipgloss heb je op bij de gezichtfotos?

 7. Amy

  Deze dekt nog vrij goed een BB cream, ik heb al andere exemplaren gezien. Fijn prijsje ook!

 8. Danique

  Hij klinkt erg goed en ziet er heel goed uit!
  Danique onlangs geplaatst…Win #9: MAX make-up pakketMy Profile

 9. Jana

  Deze vind ik ook zo fijn :) x
  Jana onlangs geplaatst…Wet ‘n Wild Mega Last Liquid Lip Color.My Profile

 10. Alyssa

  Dat ziet er erg fijn uit zeg! Dekking is vrij goed, aangezien de moedervlekjes vervaagd zijn :-) snel eens uitproberen! Ik gebruik nu die van Catrice – die bevalt ook goed.
  Alyssa onlangs geplaatst…FASHION: I would like to wear #4My Profile

 11. Emilia

  Ik vind de verpakking zo ontzettend leuk! En het product is ook fijn, hij sluit inderdaad perfect aan bij jou huid!
  Emilia onlangs geplaatst…IT’S MY BIRTHDAY (+ GIVE AWAY WINNERS)My Profile

  1. Emilia

   ‘Jouw huid’ haha, dom.
   Emilia onlangs geplaatst…IT’S MY BIRTHDAY (+ GIVE AWAY WINNERS)My Profile

 12. Natasja

  Ziet er erg fijn uit! Een mooie egale huid!
  Natasja onlangs geplaatst…Nailpolish – Essie Leading LadyMy Profile

 13. Beautytalk

  Ik wil deze zo gaag, maar ik moet ervoor over de grens, want in België is hij niet te vinden!
  Eefje
  Beautytalk onlangs geplaatst…Unboxing de “April” Deautybox!My Profile

 14. Dewi

  Waar koop je dit merk? :)

 15. Ilona -Kleedmeaan.nl

  Ik vind miss sporty erg fijn! Ga deze ook maar eens proberen!
  Ilona -Kleedmeaan.nl onlangs geplaatst…Weekly DiaryMy Profile

 16. Milou/ LounaBeauty

  yeah, toppertjee! !
  Milou/ LounaBeauty onlangs geplaatst…Primark LipbalmMy Profile

 17. Sabine

  Wauw, dat ziet er heel goed uit! Ik heb al een hele tijd geen Miss Sporty producten gekocht of gebruikt, maar het lijkt me dat ze hun producten flink aan het verbeteren zijn.
  Sabine onlangs geplaatst…Een bloemetjesgordijnMy Profile

 18. Myrthe

  Ziet er goed uit hoor! :)
  Myrthe onlangs geplaatst…Holografische nail art!My Profile

 19. Nena - whatevergivesjoy

  staat je goed! (:
  Nena – whatevergivesjoy onlangs geplaatst…My Best Things-TagMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.