Review: Miss Sporty – BB cream

Makeup

BB creams, we worden er tegenwoordig mee doodgegooid! Nu vind ik dat persoonlijk helemaal niet erg, ik ben namelijk groot fan van deze Blemish Balms. Niet zo’n dikke foundationlaag maar een luchtige kleur corrector zodat je toch net iets beter voor de dag komt. Ik was dus ook erg benieuwd naar deze BB cream van Miss Sporty.

Ik heb de kleur 001 Nude Radiance maar mocht je iets getinter zijn is er ook nog een 002 versie aanwezig: Beach Radiance. Hij belooft healthy looking skin and perfect complexion + 14 uur lange dekking!

De BB cream is verpakt in een handige tube. Er handig aangezien je zo precies genoeg BB cream op je gezicht kan aanbrengen.

Time for swatches! Zoals je hierboven wel kan zien is de BB cream niet dik maar ook niet extreem vloeibaar. Ik vind het een erg fijne substantie die ook fijn en gelijkmatig uitsmeert. De kleur matcht ook nog eens erg goed met mijn huid, bonus!

Mijn gezicht zonder foundation/concealer/BB cream (Ik draag hier wel een beetje lipgloss…)

Mijn gezicht met de Miss Sporty BB-cream! Wat een rust ineens he? Mijn moedervlekken zijn veel minder aanwezig, mijn huid heeft een gezonde warme glow en het geheel ziet er een stuk vrolijker uit wanneer je de twee versies naast elkaar ziet. Ik ben fan!

Wat vind ik nu eigenlijk van deze BB-cream? 

Ik vind deze BB cream van Miss Sporty erg fijn! Hij voelt erg licht aan, smeert fijn uit, blijft lang genoeg zitten voor een schooldag en ruikt ook nog eens lekker fris.  En dan misschien nog wel het mooiste aan deze BB cream: voor 30ml betaal je maar €3,49! Wel is het geen goede match als je op zoek bent naar een flinke dekking. Het is een zeer lichte BB cream die je huid wel iets rustiger maakt maar bijvoorbeeld geen puistjes kan bedekken.. Toch geef ik deze foundation een dikke 8 aangezien ik hem persoonlijk erg fijn vind!

Zijn jullie al bekend met de producten van Miss Sporty? 

Miss Sporty is o.a. te koop bij Etos

25 thoughts on “Review: Miss Sporty – BB cream”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.