Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks

Makeup

“Het zelfvertrouwen om elke kans te grijpen zit in een kleine, glanzende verpakking” was de zin die meteen mijn aandacht trok toen ik laatst een persbericht binnenkreeg. Verleidelijk right? Inmiddels zijn er alweer 17(!) kleuren op de markt van deze Perfect Colour lipsticks van Miss Sporty en in September kreeg de lijn behalve nieuwe kleuren ook nog eens een nieuwe, luxere verpakking. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!


Wanneer je het over lipstick van €2,49 hebt denk ik nou niet meteen aan luxe. Miss Sporty dacht daar anders over! De perfect colour lipsticks werden allemaal in een nieuw jasje gestoken en ik vind de transformatie persoonlijk erg geslaagd. Het glanzende zwart en de doorzichtige details geven de lipstick een stijlvolle uitstraling! Niet zo luxe als een Dior (die durf ik niet eens mee te nemen in mijn tas!) maar wel modieus verantwoord. Well done!

De lipsticks zijn vooral gemaakt voor on-the-go. Ze zouden je razendsnel moeten voorzien van een flinke dosis zelfvertrouwen en dat zonder andere tierelantijntjes (lippotloden, liperasers etc.). Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!Ik kreeg de kleuren 009 ‘Innocence’ en 059 ‘High Red’ opgestuurd. Twee lekker opvallende kleuren die je inderdaad kan gebruiken om je outfit (en zelfvertrouwen) te voorzien van een fijne boost. Tijd voor lipswatches!

Laten we beginnen bij High Red, een klassieke rode kleur. Ik gebruikte hierbij niets anders dan de lipstick zelf en zo krijg je dus een goede indruk van de kleur en kwaliteit. De lipstick smeert ontzettend fijn uit! Ik had totaal geen last van velletjes, korreltjes, droogheid of wat dan ook. Hij blijft lang zitten en overleeft een drankje makkelijk. Een hapje eten is een ander verhaal aangezien de lipstick erg romig is. Dit maakt een touch-up na het eten zeker geen overbodige luxe. Al met al vind ik de kleur prachtig en droogt hij je lippen niet uit, stop hem voor de zekerheid wel in je tas voor de nodige touch-ups. Prima lipstick!

En dan is het tijd voor ‘Innocence’ een babyroze kleur waar ik wat minder enthousiast over ben. De lipstick is (net zoals ‘High Red’) erg romig maar bij lichtroze kleuren kan dat wel eens problemen opleveren zoals je hierboven ook kunt zien. De lipstick gaat een beetje in de groeven van mijn lippen zitten en ook aan de binnenkant van mijn lippen ziet het er gewoon wat minder verzorgd uit. Afhappen op een tissue lijkt de oplossing maar daarna is er ook binnen no-time weer een rand aanwezig. Jammer! Wanneer jouw lippen volledig ‘plat’ zijn is dat natuurlijk geen probleem maar wanneer je wat textuur in je lippen hebt zoals ik kom je niet om de lijntjes heen.

Conclusie: Mooie kleuren, fijne romige structuur, betaalbare prijs. Bij de lichtere kleuren dus wel even oppassen met de eventuele ophopingen, dat was bij mij namelijk wel het geval! ‘High Red’ kan ik in ieder geval zeker aanraden aangezien ik de kleur fantastisch vind en de kwaliteit top voor zijn prijs.

Kenden jullie deze lipsticks van Miss Sporty al?

Deze lipsticks zijn o.a. te koop bij Etos voor €2,49

26 thoughts on “Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks”

  1. ‘High red’ ziet er echt heel erg mooi uit, en dat voor die prijs! Jammer van de lichtroze, ik heb dit ook een keer gehad, maar dan bij een romige lipstick van Catrice. Het zag er eigenlijk gewoon niet uit, haha. Maarja, dan weet ik nu dat ik gewoon moet oppassen met lichte kleuren. Fijne swatches verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.