Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks

“Het zelfvertrouwen om elke kans te grijpen zit in een kleine, glanzende verpakking” was de zin die meteen mijn aandacht trok toen ik laatst een persbericht binnenkreeg. Verleidelijk right? Inmiddels zijn er alweer 17(!) kleuren op de markt van deze Perfect Colour lipsticks van Miss Sporty en in September kreeg de lijn behalve nieuwe kleuren ook nog eens een nieuwe, luxere verpakking. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!


Wanneer je het over lipstick van €2,49 hebt denk ik nou niet meteen aan luxe. Miss Sporty dacht daar anders over! De perfect colour lipsticks werden allemaal in een nieuw jasje gestoken en ik vind de transformatie persoonlijk erg geslaagd. Het glanzende zwart en de doorzichtige details geven de lipstick een stijlvolle uitstraling! Niet zo luxe als een Dior (die durf ik niet eens mee te nemen in mijn tas!) maar wel modieus verantwoord. Well done!

De lipsticks zijn vooral gemaakt voor on-the-go. Ze zouden je razendsnel moeten voorzien van een flinke dosis zelfvertrouwen en dat zonder andere tierelantijntjes (lippotloden, liperasers etc.). Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!Ik kreeg de kleuren 009 ‘Innocence’ en 059 ‘High Red’ opgestuurd. Twee lekker opvallende kleuren die je inderdaad kan gebruiken om je outfit (en zelfvertrouwen) te voorzien van een fijne boost. Tijd voor lipswatches!

Laten we beginnen bij High Red, een klassieke rode kleur. Ik gebruikte hierbij niets anders dan de lipstick zelf en zo krijg je dus een goede indruk van de kleur en kwaliteit. De lipstick smeert ontzettend fijn uit! Ik had totaal geen last van velletjes, korreltjes, droogheid of wat dan ook. Hij blijft lang zitten en overleeft een drankje makkelijk. Een hapje eten is een ander verhaal aangezien de lipstick erg romig is. Dit maakt een touch-up na het eten zeker geen overbodige luxe. Al met al vind ik de kleur prachtig en droogt hij je lippen niet uit, stop hem voor de zekerheid wel in je tas voor de nodige touch-ups. Prima lipstick!

En dan is het tijd voor ‘Innocence’ een babyroze kleur waar ik wat minder enthousiast over ben. De lipstick is (net zoals ‘High Red’) erg romig maar bij lichtroze kleuren kan dat wel eens problemen opleveren zoals je hierboven ook kunt zien. De lipstick gaat een beetje in de groeven van mijn lippen zitten en ook aan de binnenkant van mijn lippen ziet het er gewoon wat minder verzorgd uit. Afhappen op een tissue lijkt de oplossing maar daarna is er ook binnen no-time weer een rand aanwezig. Jammer! Wanneer jouw lippen volledig ‘plat’ zijn is dat natuurlijk geen probleem maar wanneer je wat textuur in je lippen hebt zoals ik kom je niet om de lijntjes heen.

Conclusie: Mooie kleuren, fijne romige structuur, betaalbare prijs. Bij de lichtere kleuren dus wel even oppassen met de eventuele ophopingen, dat was bij mij namelijk wel het geval! ‘High Red’ kan ik in ieder geval zeker aanraden aangezien ik de kleur fantastisch vind en de kwaliteit top voor zijn prijs.

Kenden jullie deze lipsticks van Miss Sporty al?

Deze lipsticks zijn o.a. te koop bij Etos voor €2,49

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

26 Comments

 1. Carina

  High Red ziet er heel mooi uit! :)

 2. Tess Evea

  Ik vind de hulzen van deze lipsticks erg mooi!

 3. Berber

  Die High Red ziet er heel mooi uit. Als ik weer een lipstickje wil ga ik deze zeker overwegen.

 4. Kelly

  Wat een prachtige kleurtjes, ik vind vooral de rode erg mooi!

 5. Emilia

  Die rode lipstick is echt prachtig zeg! Jammer dat de roze lipstick zo ophoopt, want dat kleurtje vind ik wel heel gaaf!

 6. Martina

  Mooi! De roze heb ik, de rode vind ik onwijs mooi!

 7. Suzanne

  ‘High red’ ziet er echt heel erg mooi uit, en dat voor die prijs! Jammer van de lichtroze, ik heb dit ook een keer gehad, maar dan bij een romige lipstick van Catrice. Het zag er eigenlijk gewoon niet uit, haha. Maarja, dan weet ik nu dat ik gewoon moet oppassen met lichte kleuren. Fijne swatches verder.

 8. myrthe

  sharon, jij hebt egt hele mooie lippen! ( dat moest ik gwn ff zeggen )

 9. Kim / Vintage & Beauty

  Wat is die rode kleur gaaf! Ik wist niet dat miss sporty ook lipstick heeft. Thnx voor de tip!

  Liefs,
  Kim

 10. Anita

  Wauw high red is echt heel mooi!

  X

 11. Maxime

  Ze lijken exact op j.cats lipsticks die ik heb gehad
  Mooie foto’s!

  XO

 12. Anne Solveig

  Prachtige kleurtjes, dat rood staat je goed!

 13. Sara

  Ik vind de rode je echt prachtig staan! En wat heb je een mooie volle lippen, pretty ♥

  Liefs

 14. José

  Fijne kleurtjes en mooie verpakkingen!

 15. Nicole

  Ik hou van de lipsticks van Miss Sporty! <3 Die rode staat je mooi zeg, echt heel goed pigment! Die Innocence heb ik zelf ook, maar daar voel ik me net een barbie mee, haha.

 16. Sarah

  Wauw, ik vind High Red heel mooi! Grappig, op je lippen komt hij heel helder over terwijl hij in de huls meer donkerrood lijkt. Ze zien er goed uit voor dat fijne prijsje!

 17. Suzanne

  Oeh wauw, vooral de rode! Jammer dat je de roze zo goed ziet zitten als laagje.

 18. Ruth

  Oehh wat staat die rode kleur je prachtig!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.