Moroccanoil Hydrating & Styling travel set

m2

Ken je dat? Dat je haar op vakantie net een tikje droger lijkt dan thuis? Ik heb het in ieder geval genoeg meegemaakt. Dat je de hele dag lekker op het strand hebt gelegen en de zee in bent geweest en wanneer je het dan ’s avonds wast (in de hotelkamer-douche die toch al niet zo lekker aanvoelt als thuis) lijkt je haar ineens een stuk droger. Het strand (en dan vooral de zon) is nou eenmaal niet goed voor je haar en ookal kom je thuis prima weg met een simpele shampoo zou ik tijdens een zonvakantie toch echt voor iets beters gaan. In Torremolinos maakte ik dankbaar gebruik van de Moroccanoil Travel set die ik toevallig een weekje daarvoor binnenkreeg. Vandaag deel ik mijn mening!

M1

Hierboven zie je de Hydrating & Styling kit. Er zijn in totaal drie verschillende kits beschikbaar maar aangezien ik de laatste tijd weer geregeld grijp naar mijn haartangen ben ik blij dat ik de Hydrating & Styling kit mocht uitproberen! Vooral op vakantie vind ik het heerlijk om mijn haar te voorzien van wat extra hydratatie. Nu is Moroccanoil natuurlijk hét aangewezen merk voor hydratatie aangezien alle producten van dit merk gebaseerd zijn op arganolie, de beste oplossing wanneer je haarpunten wel een flinke boost kunnen gebruiken.

M3

Laat ik beginnen bij de Hydrating Styling cream en de Restorative Hair Mask. Het masker was op vakantie echt mijn beste vriend. De geur is geweldig (net zoals alle andere producten van Morocconail) en mijn haar voelt na het uitwassen van het masker echt ontzettend zacht aan. Aanrader! De styling cream gebruik ik graag als leave-in conditioner.

m4

Het meest enthousiast ben ik toch echt wel over de Shampoo & Conditioner. Nadat ik deze voor het eerst had gebruikt op vakantie dacht ik echt dat mijn plotselinge zachte haar door het ‘andere’ water kwam maar ik kwam er snel genoeg achter dat dit niet door het water maar door mijn nieuwe haarproducten kwam. Vooral de conditioner maakt je haar enorm zacht en hier werd ik dus ook erg gelukkig van! Bovendien ruikt je haar ontzettend lekker wanneer je uit de douche komt en was het doorkammen van mijn natte haren makkelijker dan ooit.

m5

Het product waar Moroccanoil bekend mee is geworden mocht natuurlijk niet ontbreken: de Moroccanoil treatments. Deze set komt met twee verschillende uitvoeringen waaronder de treatment voor fijn, lichtgekleurd en geblondeerd haar en de normale/veelzijdige versie. Ik heb beide versies getest en merkte eerlijk gezegd niet erg veel verschil tussen de twee. Wel merk ik dat wanneer ik de potjes voor het föhnen aanbreng (en dan vooral in de lengtes van mijn haar, smeer dit spul a.u.b. niet op je haaraanzet haha!) mijn haar een stuk gladder en verzorgder overkomt. Mijn haar wil nog wel eens pluizig ogen na het föhnen maar dat was nu absoluut niet het geval. Erg fijn!

Als het nog niet duidelijk was laat ik jullie bij deze weten dat ik enorm fan ben van deze travel kit en de moroccanoil producten in het algemeen. Mijn haar voelt beter dan ooit en ziet er stukken gladder en gezonder uit. Ik ben in ieder geval overgehaald, Moroccanoil is zijn prijs meer dan waard.

Ben jij al bekend met de producten van Moroccanoil?

Deze set wordt verkocht bij verschillende webshops en spa’s en de prijs van deze set ligt rond de 46 euro.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

16 Comments

 1. Laura

  Wat een handige en fijne kit! Hydratatie kan mijn haar altijd wel gebruiken. ;)
  Laura onlangs geplaatst…Wishlist Juni 2014My Profile

 2. Beautydagboek

  Ik heb zelf de haarolie van deze lijn en die is heel fijn! De rest van de producten lijken me ook heerlijk, maar vind het net wat te duur ;)
  Beautydagboek onlangs geplaatst…Ebay vondsten | Fashion editionMy Profile

 3. Svenja

  Super leuk setje, handig om aan de hand hiervan alle producten eens te proberen. Het lijkt me ook een heel fijn merk!

 4. Eline

  Het lijkt me echt een hele fijne set!!
  Eline onlangs geplaatst…Kruidvat hair repair oil and total careMy Profile

 5. Marloes

  Klinkt goed. Ik ben al een lange tijd benieuwd naar de producten van Morocconoil.
  Marloes onlangs geplaatst…The Last Night In Ibiza!My Profile

 6. Robin

  Ik ben heel benieuwd naar dit merk. Klinkt weer super dit!
  Robin onlangs geplaatst…Favorieten mei 2014My Profile

 7. Janneke | Beautyroad

  Lijken me zeer fijne producten! Klinkt heel goed!
  Janneke | Beautyroad onlangs geplaatst…Weekdiary | Week 22My Profile

 8. Manouk

  Ik was laatst bij de kapper en daar hebben ze ook allemaal Moroccanoil producten gebruikt. What. an. absolute. DREAM!
  Manouk onlangs geplaatst…MAY BEAUTY FAVORITESMy Profile

 9. Vera

  Zelf zou ik ook graag eens producten van Moroccanoil gebruiken! Deze kit ziet er ook super cute en fijn uit.
  Vera onlangs geplaatst…Tweezerman tweezerMy Profile

 10. iiiThinkPink

  Lijkt me een fijn setje!
  iiiThinkPink onlangs geplaatst…Tip: BornPrettyStore (+ kortingscode)My Profile

 11. Digna

  Ik wil al een tijdje de haarolie kopen

 12. Kelly

  Dit lijken me fijne producten!
  Kelly onlangs geplaatst…500 Volgers GIVEAWAY 2My Profile

 13. Marloes/GLAMOURMOES

  Ik heb de producten nog nooit geprobeerd, maar het is zeker eens de moeite waard!
  Marloes/GLAMOURMOES onlangs geplaatst…Beauty: Top 5 favoriete producten #2My Profile

 14. Laura | Lauresque

  Het klinkt alsof ik deze set héél erg nodig heb, haha.
  Thanksss voor de tip (;

  Liefs!
  Laura | Lauresque onlangs geplaatst…OUTFIT | CLIMB A TREE, FEEL FREEMy Profile

 15. saskia

  Het lijkt mij een hele fijne set! mooie foto’s ook!
  saskia onlangs geplaatst…10 Facts About Me….My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.