MUA Spring Break palette

Beauty

foto1b

Hallo daar! Geniet jij al een beetje van dit paasweekend? Ik zit dit weekend lekker burgerlijk bij mijn ouders in Brabant and i’m lovin it. Fijn gezelschap, leuke uitjes en vooral heel veel lekker eten waar ik natuurlijk enorm van geniet. Toen ik aan het nadenken was over de blogpost van vandaag kon ik natuurlijk niet anders dan iets paasachtigs uitkiezen en dat is uiteindelijk het Spring Break Palette van MUA geworden! Een palette vol lentekleurtjes die ik vandaag allemaal aan jullie ga laten zien. Kijk snel mee!

foto2

Laten we beginnen met de verpakking van het palette, die is lekker basic met een klein accentje op de voorkant. Het blauwe label maakt het geheel net even een stuk frisser en laat ook meteen zien dat het om lentekleuren gaat, prima zet dus.

foto3

De prijs van het palette ligt op €5,99 wat ik altijd wel een fijne prijscategorie vind. Niet te duur maar ook weer niet zo goedkoop dat je er eigenlijk niets van hoeft te verwachten (stom is dat he, dat we prijzen eigenlijk nog steeds te snel koppelen aan kwaliteit..). Je krijgt voor die prijs 12 kleuren die allemaal een andere finish hebben en variëren van blauw tot paars en van groen tot bruin. Wanneer jij gek bent op afwisseling is dit palette dus ook echt iets voor jou! Van links naar rechts zie je hier: Refine, Cherub, Amber, Spearmint, Posy en Sorrel. Op de onderste rij is dit: Aurora, Bronze Blush, Catacomb, Sea Foam, Gold Khaki en Damson.

foto4

Hier zie je de swatches van de kleuren op de bovenste rij. De shimmerkleuren verbaasden mij enorm, deze zijn namelijk onwijs gepigmenteerd! Op de roze kleur na dan, die blijft een beetje achter. De lichtste kleur is gepigmenteerd genoeg om door te kunnen gaan als highlighter en de matte bruine kleur zou een erg mooie creasekleur zijn. Op naar de onderste rij!

5beter

De onderste rij bevat ook erg mooie kleuren. De groene kleur zou bijvoorbeeld erg mooi zijn om op zichzelf te gebruiken (aanbrengen over het gehele ooglid, daarna nog een beetje toevoegen aan de onderkant and you’re good to go) en de paarse kleur schreeuwt gewoon om een mooie smokey eye. Dat moest ik natuurlijk uittesten..

ooglook1

Zie hier mijn creatie met de kleuren uit het MUA Spring Break Palette. Ik gebruikte hiervoor de paarse, blauwe en de witte kleur en kwam tot deze ooglook. Best wel een toffe look geworden al zeg ik het zelf! De kleuren zijn prima om mee te werken en bleven de hele dag zitten met de basis die ik die dag op had: Painterly Paintpot van MAC.

ooglook2

Al met al vind ik het Spring Break Palette van MUA dus een prima oogschaduwpalette waarmee je echt heel veel kanten op kunt voor een betaalbare prijs. Als je het mij vraagt is hij z’n €5,99 volledig waard! Of je nu meer van de neutrale of donkere kleuren bent, dit palette werkt voor iedereen. Je koopt hem bij Kruidvat!

Heb jij veel producten van MUA in huis?

24 thoughts on “MUA Spring Break palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.