Nails of the day: Jolly Jewels #109

De jolly jewels, ik had er voordat ik dit lakje dan eindelijk in mijn handen kreeg al veel over gelezen! Het merk Golden Rose kende ik al van Turkije (daar liggen vaak Golden Rose lakjes voor maar 1 of 2 euro samen in een grote grabbelbak!) maar de Jolly Jewels ben ik nog nooit in real life tegengekomen. Toen Evelien mij een mailtje stuurde of ik een aantal producten uit haar webshop wilde proberen zei ik dus ook geen nee! Evelien verkoopt namelijk ontzettend veel mooie producten waaronder de Jolly Jewels. Vandaag laat ik jullie de kleur #109 zien. Benieuwd naar het resultaat? Kijk snel mee!

Hello candy nails! Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: voor het effect wat ik hierboven laat zien heb je minstens 5 lagen nodig. De basiskleur (roze) is erg waterig/doorzichtig en bij de eerste laag was er dus amper kleur aanwezig. De glitters hebben ook wat tijd nodig aangezien je nagels na een laagje nog niet goed bedekt zijn. Het uiteindelijke effect is dan wel weer erg leuk, hoewel het voor sommigen misschien iets te druk kan ogen. Ik draag zulke lakjes eigenlijk het liefst bij speciale feestjes! Dan mag het allemaal net wat extremer zijn en vallen je handen lekker op.

De prijs valt in ieder geval reuze mee, het lakje kost namelijk maar €3,95. Je moet dan dus wel wat moeite doen om het gewenste effect te krijgen maar origineel is het eindresultaat zeker. Nog een pluspunt is dat de nagellak erg lang blijft zitten. Voor het verwijderen hoef je ook niet bang te zijn, je krijgt de glitters er zo af wanneer je je nagels even in een watje met nagellakremover wikkelt! Net zoals bij iedere andere glitterlak dus.

Wat vinden jullie van deze nagellak?

Mocht je geïnteresseerd zijn in de Jolly Jewels van Golden Rose dan kan je ze hier bestellen.

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

18 Comments

 1. Kimberley

  Jammer dat ie zo moeilijk dekt, maar ik vind het er wel erg mooi uitzien :)

 2. Eline

  Zo’n heerlijk vrolijk lakje!

 3. Tara

  Zonde van de dekking inderdaad.. wel een leuk kleurtje!

 4. Joyce

  Vind het een leuk, vrolijk lakje! Wel jammer dat het zo lastig dekt.

 5. Chantal

  Mooie glitters zitten erin!

 6. Suzanne

  Wat een super lief en mooi lakje!

 7. Dagmar

  Wat een heerlijk kleurtje en onwijs leuk lakje! Looking good! Super fijn :)

 8. Martina

  Ik vind het een bijzonder lakje!

 9. Caro

  Jammer dat je zoveel moeite moet doen, maar hij is wel echt super mooi! :-)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.