Fashion

New in: Daniel Wellington

foto4

Al jaren komen er spontaan glinsteringen in mijn ogen wanneer ik een Daniel Wellington horloge voorbij zie komen. Ze zijn minimalistisch, klassiek, tijdloos en vooral heel erg stijlvol. Daarbij komt natuurlijk ook nog mijn liefde voor zwart, wat natuurlijk ook geen onverwachte match oplevert. Toen het merk mij een tijdje terug mailde of ik geïnteresseerd zou zijn in een horloge naar keuze hoefde ik natuurlijk niet lang te twijfelen en vandaag laat ik jullie dus ook mijn prachtige nieuwe aanwinst zien!

foto3

Het horloge dat ik bestelde is het Classic Sheffield Lady model in de kleur silver. Het horloge is ook beschikbaar in gold maar aangezien ik de laatste tijd alleen nog maar zilveren accessoires draag leek dit mij de beste match. Daniel Wellington heeft natuurlijk verschillende modellen die variëren van sportief tot chique maar ik wilde juist een erg klassiek model wat zowel mooi zou staan bij zwarte edgy items als bij een klassieke witte blouse. And I found one!

foto1

Ik vind dit model echt prachtig en ik heb het horloge de afgelopen weken al met veel plezier (en complimenten!) gedragen. Hij match bij werkelijk alles en hoewel ik voorheen eigenlijk nooit zo’n horlogemens was merk ik dat ik deze nu toch wel erg vaak om mijn pols klem. Ik kijk stiekem ook geregeld op Pinterest om te kijken hoe andere meiden hun DW’s combineren en dat levert vaak hele toffe combinaties op. Drukke outfits, minimalistische outfits, dunne armbandjes of juist grove armcuffs… je kunt het ding werkelijk met alles combineren. I’m in love!

Het Classic Sheffield horloge kan je hier bestellen voor €159 en met de code ‘sharonvanbommel’ krijg je tot 30 augustus 15% korting op alle Daniel Wellington horloges!

Heb jij al een Daniel Wellington in huis?

31 thoughts on “New in: Daniel Wellington”

  1. Echt prachtig! Je kunt het inderdaad met écht alles combineren. Ik wil dit horloge echt al zo lang, het is dé perfecte accessoire maar vind het altijd latig om geld neer te leggen voor een horloge, haha. :p

  2. Hij is echt zo onwijs mooi!! Alleen ik twijfel het is wel super een korting op deze dure horloges, maar toch blijf ik twijfelen omdat hij zo duur is.. Vanavond en morgen nog maar even goed nadenken en wie weet koop ik hem toch.

    Liefs Melissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.