New in: fotoboek & fotokalender

februari 13, 2015Sharon

foto1

Fotoboeken. Gingen we (nouja, mijn ouders vooral!) vroeger nog iedere maand trouw naar de plaatselijke fotowinkel zien we nu nog vrij weinig terug van onze dagelijkse kiekjes. Ja, op Facebook natuurlijk, maar niet meer in een fotoboek zoals we dat eerst wel deden. Daar was je dan uren mee bezig en dan heb ik het nog over een simpele opmaak. Wilde je iets aantrekkelijks kon je daar makkelijk een dag voor uittrekken. Wel is het natuurlijk ontzettend leuk om die fotoboeken nu, een aantal jaren later, weer door te bladeren. Hoe gek het haar van je vader zat, de lintjes die je van je moeder in je haar moest dragen en het barbiefeestje dat je gaf op je zevende verjaardag, die foto’s zijn natuurlijk echt onbetaalbaar. Als je het mij vraagt zouden we dus ook een stuk beter met onze foto’s om kunnen gaan.

foto2

Dat je nu een hele collectie foto’s op Facebook hebt staan is natuurlijk leuk maar wat als Facebook over vijf jaar niet meer bestaat? Hoe kan jij dan later aan je kinderen laten zien hoe enorm modieus jij was toen je bijvoorbeeld nog op de middelbare school zat? Ik mocht een tijdje terug kennis maken met CEWE, een online fotoservice, en heb daar een super mooi fotoboek én een toffe maandkalender besteld. Lees snel verder voor de details!

foto3
(mijn fotoboek met natuurlijk dé woorden van 2014 haha!)

De webshop waar ik het dus over heb is CEWE fotoservice. Hier kan je ongelofelijk veel foto-items bestellen waaronder fotokalenders, fotoboeken, sleutelhangers, bedrukte kussens en ga zo maar door. Ik ging zelf voor een fotoboek en voor een fotokalender maar je moet echt eens op de webshop kijken want het aanbod is enorm!

foto4

Hierboven zie je het fotoboek. Ik ben uiteindelijk gegaan voor een ‘2014 fotoboek’ waarin ik alle highlights van 2014 een mooi plekje heb gegeven. Dit wil ik vanaf nu ieder jaar gaan doen zodat ik over twintig jaar twintig mooie fotoboeken in de kast heb liggen! Wanneer je op de website van CEWE kijkt zie je dat je oneindig veel opties hebt wanneer we het hebben over grootte en materialen van je bestelling. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor mat fotopapier, glanzend fotopapier, of hoogglanspapier. Ik ging zelf voor glanzend fotopapier en met die keuze ben ik nog steeds heel blij. De foto’s zijn nog steeds erg goed te zien maar bevatten dus ook een mooie glossy finish. De kwaliteit is ook fantastisch, zelfs instagramfotos (waarvan ik geen grotere, betere versie had) zijn prima te doen.

foto5

Zoals je hierboven ziet kan je de pagina’s volledig naar eigen smaak inrichten. Je hebt oneindig veel achtergronden, kleuren, fotoframes, tekstmogelijkheden en ga zo maar door. Bovendien is alles erg snel in elkaar te zetten met behulp van de bijbehorende software, die je kunt downloaden op de website zelf. Deze heeft absoluut geen handleiding nodig, het programma heb je binnen no-time door (en ja, dit geldt ook voor mensen die bijvoorbeeld niets van webdesign of photoshop snappen!). Voor je het weet heb je een prachtig fotoboek dat volledig aan jouw smaak én eisen voldoet. De prijzen zijn ook erg goed te doen, je kunt al een fotoboek bestellen voor €7,95! Ikzelf ging dus voor een medium fotoboek met glanzend fotopapier en deze zijn te bestellen voor €34,99.

foto6

Hierboven zie je het tweede item dat ik bestelde: een fotokalender. Nu ik vaste uploaddagen heb voor mijn video’s en veel events op de planning heb staan vind ik het belangrijk dat ik een goed overzicht heb van de maand. Natuurlijk vind ik het wel belangrijk dat die zogenaamde kalender er een beetje leuk uitziet en daarom ging ik in dit geval voor een fotokalender! De foto’s heb ik random uitgekozen en ze zijn dus ook niet gebaseerd op een bepaalde maand of iets dergelijks. Ik heb zo in ieder geval een stuk meer overzicht en hij staat ook nog eens erg leuk op mijn bureau! De door mij gekozen combinatie (wandkalender in A4 formaat) kost €14,99. Super betaalbaar dus!

Ik ben echt super tevreden over mijn bestelde fotoproducten bij CEWE Fotoservice en kan ze zeker aanraden. De producten waren binnen een paar dagen al in huis en de kwaliteit is gewoon top. Stevige materialen, een mooie luxe uitstraling en een (naar mijn mening) betaalbare prijs. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een fijne webshop voor fotoproducten voor jezelf of juist een origineel cadeautje neem dan zeker een kijkje op de website!

Advertorial

Comments (17)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Prev Post

Take That 7 oktober in Ziggo Dome!

januari 29, 2015

Next Post

Bohemian Beauty

februari 27, 2015