Fashion

New in: Michael Kors

foto1

Wanneer je begint met bloggen zul je erachter komen dat je best wat spullen nodig hebt om goede kwaliteit te kunnen leveren. Ik vind het zelf belangrijk dat mijn foto’s bijvoorbeeld scherp en sfeervol zijn, mijn video’s goede belichting hebben, een lekkere vorm van bokeh bevatten en natuurlijk is het ook leuk om zo nu en dan alles om te gooien en voor glitterachtergrondjes te gaan bijvoorbeeld. Ik heb door de jaren heen een fijne studio opgebouwd, een top spiegelreflex camera in huis gehaald inclusief mooie lenzen, een vlogcamera aangeschaft en natuurlijk hard gespaard voor een iMac en mijn Macbook waarmee ik alles in elkaar zet. Het enige wat nog écht ontbrak in mijn blogleven was een fijn tasje wat ik makkelijk mee kon nemen naar blogevents, waar mijn vlogcamera in zou passen en waarmee ik er ook nog steeds een beetje (het liefst heel erg natuurlijk!) fashionable uit zou zien. And I found one! Kijken jullie mee naar mijn nieuwe aanwinst?

foto3

Ik mocht een tijdje geleden bij Duifhuizen tassen en koffers een toffe nieuwe tas uitzoeken en ik ben zoals je wel kunt zien gegaan voor een heerlijke Michael Kors. Het merk maakt me niet altijd even blij (ik houd van minimalistisch, Michael Kors heeft over het algemeen best aanwezige tassen met flinke hangers) maar deze vind ik écht helemaal het einde. Het is de Michael Kors Bedford Gusset bag en ik heb gekozen voor de zwart/zilver variant. Mocht je nou meer van het goud zijn heb ik goed nieuws, hij is er namelijk ook met gouden details!

foto2

Yasss, Michael kors baby! You so pretty!

Deze tas is dus echt helemaal perfect voor mijn blogleven. Hij is klein, praktisch, fashionable en aangezien mijn vlogcamera er ook nog eens perfect inpast ben ik helemaal blij. De drie vakken maken het super gemakkelijk om snel bij je spullen te komen en de maat is geschikt voor werkelijk iedere gelegenheid. Of je nu aan het winkelen bent of in de club staat, deze tas kan altijd! Ik ben de laatste tijd sowieso gek op de kleinere tasjes. Ze zijn gewoon super praktisch en vooral heerlijk licht! Ook sla ik ze makkelijk om mijn schouder wanneer ik bijvoorbeeld foto’s wil maken van een event of festival bijvoorbeeld. Dan wil je gewoon geen onhandige zware tas aan je arm hebben bungelen :-)

foto4

Deze Michael Kors Bedford Gusset bag is dus te koop bij Duifhuizen tassen en koffers en daar kost hij €194,95. De black/silver uitvoering is op dit moment even niet beschikbaar maar hier kan je bijvoorbeeld wel de black/gold versie terugvinden. Erg goedkoop is de tas niet maar laten we niet vergeten dat het hier om een designertas van echt leer gaat! Ik heb ook met opzet voor een tijdloos model gekozen zodat ik nog heel veel jaren plezier kan beleven aan deze tas. I’m in love!

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst? En heb jij zelf eigenlijk een designertas in huis?

25 thoughts on “New in: Michael Kors”

  1. Jaaa, love it! Sowieso vind ik erg veel tassen van Michael Kors geweldig en koop ik de halve winkel leeg. Ik heb zelf ook een Michael Kors tasje in mijn bezit. Een zwarte mini Selma om precies te zijn. Klein, maar fijn! Ik sjouw geen onnodige zooi met me mee, wan dat past simpelweg gewoon niet. Hoe langer ik dit tasje heb, hoe mooier ik hem ga vinden haha!

  2. Ik vind hem prachtig!! Ik kan hem alleen nergens anders online vinden :( Ik zou graag de maten willen weten om te zien of m’n portomonnee erin past (wel zo handig ;’)) en hoe lang ‘t hengsel is. Vaak komen zulke tasjes tot boven m’n heup, niet tof! Ben benieuwd hoe hij bij jou “valt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.