New in: Swatch horloge!

Fashion

foto1

Toen ik een tijdje terug een mailtje kreeg van Horloge.nl of ik misschien een horloge van hun webshop wilde uitproberen zei ik daar natuurlijk geen nee tegen! Je ziet me de laatste tijd steeds vaker rondlopen met een horloge om mijn pols en na de vele klassieke modellen die ik de afgelopen tijd veel heb gedragen vond ik het wel tijd voor iets nieuws. Een model wat er echt uit zou springen maar toch met veel kledingstukken samen zou gaan. Ik heb er een gevonden en laat jullie vandaag mijn nieuwste aanwinst zien!

foto2

De webshop staat natuurlijk vol met ontzettend veel mooie horloges die variëren van klassiek tot modern en van goedkoop tot de wat duurdere klasse maar ik heb uiteindelijk een goede keuze kunnen maken en deze is het geworden! Het gaat hier om de Swatch GC113A Ecaille in Large en ik ben er ongelofelijk blij mee. Het horloge is gemaakt van stevig materiaal, komt standaard met twee jaar garantie en ziet er (ook niet onbelangrijk) heerlijk modieus uit. Met alle basics die ik in mijn kast heb hangen was ik nodig toe aan een tof horloge met een printje en deze is voor mij dus ook echt perfect. Niet te opvallend maar wel een speels effect aan je outfit toevoegen, helemaal mijn ding!

foto3

Het horloge kwam keurig verpakt aan en dat is natuurlijk (bij welk product je dan ook koopt) erg belangrijk. Ook was mijn pakketje de volgende dag al binnen en kon ik dus al snel van mijn nieuwe horloge genieten!

foto4

Zoals je hierboven ziet zaten alle plasticjes er nog op, wel zo fijn om te weten dat je horloge niet kan beschadigen onderweg. Is hij niet prachtig? Ook een fijn detail: het horloge is spatwaterdicht en je kunt hem dus gewoon omhouden bij het handen wassen bijvoorbeeld.

foto5

En hier zie je mijn nieuwe horloge in volle glorie! Hij valt echt prima om mijn pols (het bandje is gemaakt van elastiek dus je kunt hem ook erg gemakkelijk aan en uit doen) en voelt door alle afgeronde onderdelen erg fijn aan! Niets zo vervelend als een horloge dat aan ieder knoopje en en truitje blijft hangen right?

Ik weet zeker dat ik nog veel plezier ga beleven aan dit horloge en kan niet wachten om hem met meerdere soorten outfits te gaan combineren! Het printje doet me stiekem een beetje denken aan panterprint en dat vind ik erg tof. Zwart gaat nou eenmaal erg goed samen met dit soort kleuren en laat zwart nou net mijn favoriete fashion-kleur zijn ;-) Ik kan Horloge.nl ook absoluut aanraden! Het dameshorloge dat ik heb besteld, de Swatch GC113a dus, is op dit moment te koop voor een bedrag van €65,00. Vergeet ook vooral niet verder te kijken in de shop naar de andere Swatch horloges, het aanbod is namelijk enorm! Mocht je nou toch liever je geliefde horloge in de winkel kopen heeft de shop gelukkig ook echte winkelpanden, deze kan je vinden in Rotterdam en Breda.

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst? Laat het achter in de comments!

 

 

11 thoughts on “New in: Swatch horloge!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.