Lichaam

Nieuw: Nivea bodylotion voor onder de douche!

Bodylotion, ik ben er gek op! Toch moet ik eerlijk toegeven dat ik het nog wel eens oversla wanneer ik haast heb. Douchen & fohnen duurt bij mij al minstens een uur (dik en lang haar = drama) en dan zou het intrekken van mijn bodylotion er ook nog bijkomen. Nu is dat normaal gesproken niet zo’n probleem maar soms heb je nou eenmaal haast. Wist je dat 70% van de Nederlandse vrouwen hun bodylotion vaak overslaat wegens tijdgebrek?

nivea

Nivea heeft hier eens goed over nagedacht en bracht deze maand een nieuw product op de markt: Bodylotion voor onder de douche! Zie je het al voor je? Na het douchen gewoon meteen je kleren aan en de deur uit? Luxe toch!

Er zijn 2 versies uitgebracht: een voor de droge huid en een voor de normale huid. De NIVEA onder de douche bodylotion voor de normale huid biedt een langdurige verzorging, bevat zeemineralen, trekt snel in en maakt de huid onmiddellijk zacht en soepel. De NIVEA onder de douche bodymilk voor de droge huid bevat amandelolie en zorgt voor een langdurige en intensieve verzorging van de droge huid. Voor 250 ml betaal je EUR 5,99.

Persoonlijk ben ik erg benieuwd naar deze nieuwe producten van Nivea! Hebben jullie ze al uitgeprobeerd?

– Dit is een advertorial –

1 thought on “Nieuw: Nivea bodylotion voor onder de douche!”

  1. When achieve you want me to start? Nn Lolitas Tgp this is what a stereotyped geek is? Being one myself, I’d like to declare this is a fail by the side of life. As well as if she can swallow your complete elevate, you need to think about enlargement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge