Bloggen Ondernemen

Nieuwe iMac, layout én werkplek!

Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk al wel weten heb ik sinds vorige week eindelijk een iMac! Mijn Macbook Pro deed niet anders meer dan uitvallen en andere vervelende dingen en was dus ook echt aan vervanging toe. Je kijkt nu naar zijn nieuwe opvolger, de iMac 21,5 inch ME086N/A. Ik ben zo ontzettend verliefd! Ik heb er al een video mee bewerkt en mijn mond viel werkelijk open van de snelheid. Waar ik voorheen een aflevering van Gossip Girl kon kijken terwijl mijn video aan het opslaan was duurde het nu letterlijk minder dan een 10 seconden.

Het enige wat me een beetje tegenviel was mijn eigen website op het enorme scherm haha! Ik ben gisteravond dus begonnen aan een nieuwe en hij is op dit moment zo goed als af! Er moeten nog wat kleine dingetjes aangepast worden maar dat komt helemaal goed. De layout is nu sowieso een stuk meer ‘mij’. Mensen veranderen nou eenmaal en binnen een jaar kan je smaak ook enorm veranderen. De site is nu clean, overzichtelijk, netjes en toch girly en persoonlijk. Ik ben enorm tevreden en hoop dat jullie dat ook zijn :-)

Waarom nu een vaste computer?

Let’s face it: Apple is duur. Mijn macbook werkte prima, ik vind het alleen doodeng en doodzonde om het ding iedere dag mee te moeten zeulen. Dit heb ik nu een aantal jaren gedaan en ik merk dat het dingetje er veel mee heeft geleden. Dan koop ik liever een goedkope laptop (op tablet) voor onderweg dan dat ik zo’n duur ding sneller kapot maak dan nodig is.

Ook is het een idee van een vaste werkplek veel beter voor me. Zo is werk ook echt werk en lig ik niet meer ‘s avonds op de bank of op bed met mijn laptop. De voornaamste reden is misschien nog wel dat ik zo een stuk minder last heb van mijn rug. Ik heb geen lichamelijke beperking of iets in die richting maar wanneer je zoveel tijd achter je laptop doorbrengt is dat gewoon vragen om problemen.

Welke computer/laptop staat er op jouw bureau? :-)

29 thoughts on “Nieuwe iMac, layout én werkplek!”

 1. Je lay-out is leuk Sharon! Ik wil ook nog zo graag een iMac, maar eigenlijk werkt mijn MacBook van drie jaar oud ook nog prima. Haha. Ik ben het wel met je eens dat een vaste werkplek veel beter is. In mijn oude huis had ik geeneens plaats voor een bureau dus ik zat altijd een beetje op de bank met m’n MacBook en mijn huis was soms één grote blogzooi haha. Volgende week ga ik zelf een bureau maken van steigerhout voor in mijn nieuwe werkkamer. Kan niet wachten om daar lekker te gaan bloggen!
  Milou onlangs geplaatst…Post christmasMy Profile

 2. Ik heb zelf een Macbook air die me prima bevalt. Ik herken alleen wel het fenomeen dat je er constant gebruik van maakt in bed etc. Sterker nog ik gebruik hem bijna nooit op mijn bureau. Wat ik vooral fijn vind aan mijn macbook air is dat hij heel licht en dun is dus ik neem hem gewoon mee naar school.
  Een Imac vind ik ook super mooi. Het zou mij fijn lijken om beide te hebben. :)

  Liefs,
  wies onlangs geplaatst…Mijn favoriete producten van het jaar 2013My Profile

 3. Ik moet mijn Macbook ook elke dag meenemen op de fiets en ik merk wel dat hij dat niet zo fijn vind. Soms fiets ik per ongeluk door een gat en soms haal ik hem uit mijn tas en dan maakt hij een heel hard lawaai of dan maakt de harde schijf een raar geluid. Ik baal daar echt van, maarja ik moet hem wel elke dag meenemen op de fiets. Dus ik kan niet heel veel anders doen dan voorzichtig zijn. Ik zou ook nog steeds graag een iMac willen.
  Danielle onlangs geplaatst…eBay oogschaduwkwastenMy Profile

 4. Ik vind je lay-out nu ook wat mooier op mijn scherm. (ook een groot scherm hahaha)
  Voorheen had ik een Macbook, maar ik vond dat niet fijn werken, nu heb ik een HP Pavilion dv9000 17” en daar kan ik goed mee overweg. Mooie foto trouwens! Veel plezier met je nieuwe maccie.

  ps, je hebt een foutje in je tekst (op tablet) ipv OF
  Nadia onlangs geplaatst…Vernieuwde xSunkissed!My Profile

 5. Ik heb een Mac scherm met macmini maar hij is heeeel oud. Ik kan niets meer updaten en hij is ontzettend traag. Ook tijd dus om een nieuwe te kopen. Maar t is zo’n investering, dus ik klooi nog even verder ;).

 6. Ah een iMac, wish I had one! ;-) Ik spaar op dit moment voor een Macbook (mijn laptop nu is een beetje aan het sterven, heb ‘m al vanaf groep 8 en zit nu in de 4e, dus er mag nu wel een keer vervanging komen), maar het is en blijft ontzettend duur. Ben hard aan het brainstormen want eigenlijk is mijn mobiel ook weer aan vervanging toe, haha! Oooohh lastig.. Je layout is trouwens echt heel mooi, strak en heel clean inderdaad!
  Sharon onlangs geplaatst…VIDEO | Day 2 night New Years Eve look!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.