Bloggen Ondernemen

Nieuwe iMac, layout én werkplek!

Gerelateerde berichten

29 Reacties

 1. Eline

  Wauw, wat een prachtige computer, ziet er mooi en professioneel uit de werkplek!
  Eline onlangs geplaatst…MAC Hello Kitty – PlumageMy Profile

 2. Marijke (marykejane)

  Je nieuwe layout is PRACHTIG !!
  Marijke (marykejane) onlangs geplaatst…The time has come … Examens.My Profile

 3. Dorien

  Oh leuk! Ik wil ook echt enorm graag een imac maar die zal toch nog eventjes moeten wachten, ook omdat ik een vaste plaats veel voordelen vind hebben!
  Dorien onlangs geplaatst…The Body Shop advent calendarMy Profile

 4. Milou

  Je lay-out is leuk Sharon! Ik wil ook nog zo graag een iMac, maar eigenlijk werkt mijn MacBook van drie jaar oud ook nog prima. Haha. Ik ben het wel met je eens dat een vaste werkplek veel beter is. In mijn oude huis had ik geeneens plaats voor een bureau dus ik zat altijd een beetje op de bank met m’n MacBook en mijn huis was soms één grote blogzooi haha. Volgende week ga ik zelf een bureau maken van steigerhout voor in mijn nieuwe werkkamer. Kan niet wachten om daar lekker te gaan bloggen!
  Milou onlangs geplaatst…Post christmasMy Profile

 5. Anne Solveig

  Ik vind je imac en je layout super mooi!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…GIFTSET WINACTIE TWV €60My Profile

 6. wies

  Ik heb zelf een Macbook air die me prima bevalt. Ik herken alleen wel het fenomeen dat je er constant gebruik van maakt in bed etc. Sterker nog ik gebruik hem bijna nooit op mijn bureau. Wat ik vooral fijn vind aan mijn macbook air is dat hij heel licht en dun is dus ik neem hem gewoon mee naar school.
  Een Imac vind ik ook super mooi. Het zou mij fijn lijken om beide te hebben. :)

  Liefs,
  wies onlangs geplaatst…Mijn favoriete producten van het jaar 2013My Profile

 7. Danielle

  Ik moet mijn Macbook ook elke dag meenemen op de fiets en ik merk wel dat hij dat niet zo fijn vind. Soms fiets ik per ongeluk door een gat en soms haal ik hem uit mijn tas en dan maakt hij een heel hard lawaai of dan maakt de harde schijf een raar geluid. Ik baal daar echt van, maarja ik moet hem wel elke dag meenemen op de fiets. Dus ik kan niet heel veel anders doen dan voorzichtig zijn. Ik zou ook nog steeds graag een iMac willen.
  Danielle onlangs geplaatst…eBay oogschaduwkwastenMy Profile

 8. Manon

  Ik heb een macbook pro laptop maar af en toe verlang ik ook wel naar een vaste werkplek! Als mijn laptop op is dan ga ik denk ik gewoon voor een tablet en een imac ofzo.. :)
  Manon onlangs geplaatst…Het lijkt wel lente – zondagse outfitMy Profile

 9. Charlotte

  Waaaauw! Echt een droom computer. Je hebt gelijk, om elke dag die MacBook mee te zeulen, zonde. Ik heb een acer aspire die enorm op een MacBook lijkt :)

 10. Kelly

  Ziet er mooi uit, je werkplek ook! Ik heb zelf geen computer maar een Asus laptop.
  Kelly onlangs geplaatst…Essence 24h hand protection balm – Strawberry Dark Chocolate.My Profile

 11. Tess Evea

  Wat is je werkplek mooi, ik ben zelf altijd overal en nergens bezig met alles. :)

 12. Nadia

  Ik vind je lay-out nu ook wat mooier op mijn scherm. (ook een groot scherm hahaha)
  Voorheen had ik een Macbook, maar ik vond dat niet fijn werken, nu heb ik een HP Pavilion dv9000 17” en daar kan ik goed mee overweg. Mooie foto trouwens! Veel plezier met je nieuwe maccie.

  ps, je hebt een foutje in je tekst (op tablet) ipv OF
  Nadia onlangs geplaatst…Vernieuwde xSunkissed!My Profile

 13. Kimberley

  Mooie werkplek heb je er van gemaakt! Ik heb een MacBook en ben gelukkig nog niet in de verleiding gekomen om er de hele avond mee op de bank/in bed te zitten :P
  Kimberley onlangs geplaatst…Update & TwijfelsMy Profile

 14. femketje

  ziet er allemaal strak en netjes uit :D
  femketje onlangs geplaatst…Fashion Shoplog!My Profile

 15. I scream beauty

  Dat ziet er erg mooi uit allemaal!!
  I scream beauty onlangs geplaatst…Recept: churro’sMy Profile

 16. Laura

  Wat een mooi ding! Ik vind je nieuwe layout ook prachtig. Mooi en clean :)
  Laura onlangs geplaatst…Sweater Weather TagMy Profile

 17. Alette

  Wauw, wat mooi zo’n Imac. Ooit, later als ik groot ben… ;) Verder vind ik dat je een mooi werkplekje hebt! Zelf heb ik ook net een werkplek voor mezelf gecreëerd. Is toch een stuk beter dan steeds op de bank zitten.
  Alette onlangs geplaatst…OPI San Francisco collectieMy Profile

 18. Olga - teamconfetti

  Ik heb een Mac scherm met macmini maar hij is heeeel oud. Ik kan niets meer updaten en hij is ontzettend traag. Ook tijd dus om een nieuwe te kopen. Maar t is zo’n investering, dus ik klooi nog even verder ;).

 19. Daphne

  Ik heb een Packard Bell, ongelooflijk langzaam ding en ik wil ook graag een laptop of computer van MAC!
  Daphne onlangs geplaatst…InstamomentsMy Profile

 20. Danique

  Aaaah iMacs zijn geweldig. Ik ben nog steeds dol op de mijne. Ik heb hem nu denk ik 2 en een half jaar en hij werkt nog steeds als een tierelier! Love it! Je layout is ook pretty!
  Danique onlangs geplaatst…How to: Brown & Purple Basic eyelookMy Profile

 21. Fleur

  Het ziet er heel mooi uit!
  Ook heel rustig en vooral niet te veel poespas, geniet er van!

 22. Jeske

  Wat gaaf, een imac! Voor mij zou het niet handig zijn, omdat ik mijn laptop vaak mee naar school moet nemen zodat ik daar aan projecten kan werken. Het ziet er wel prachtig uit!
  Jeske onlangs geplaatst…Filmpje: Shoplog (Lush, ModeMusthaves, Hema, Kruidvat, H&M) december 2013 + bloopers!My Profile

 23. Ashleey

  Wauw allemaal leuke dingen :D
  Ashleey onlangs geplaatst…Sweet Purple Queen – Look TutorialMy Profile

 24. Geanne

  Ziet er mooi uit! Veel plezier met je nieuwe aankoop :)
  Geanne onlangs geplaatst…Video: Shoplog Primark decemberMy Profile

 25. Sharon

  Ah een iMac, wish I had one! ;-) Ik spaar op dit moment voor een Macbook (mijn laptop nu is een beetje aan het sterven, heb ‘m al vanaf groep 8 en zit nu in de 4e, dus er mag nu wel een keer vervanging komen), maar het is en blijft ontzettend duur. Ben hard aan het brainstormen want eigenlijk is mijn mobiel ook weer aan vervanging toe, haha! Oooohh lastig.. Je layout is trouwens echt heel mooi, strak en heel clean inderdaad!
  Sharon onlangs geplaatst…VIDEO | Day 2 night New Years Eve look!My Profile

 26. Dionne

  Ziet er heel mooi uit!
  Dionne onlangs geplaatst…December Presents!My Profile

Laat een antwoord achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.