fashion

Nieuwe portemonnee!

Herinneren jullie je het Sarenza event van laatst nog? Tijdens dat event kregen we niet alleen een hoop info (en zomergevoelens..) mee naar huis maar ook een fijne tegoedbon van €30! Ik wist dat de webshop niet alleen schoenen maar ook hele mooie accessoires verkoopt en kwam terecht bij de kleinere accessoires. Ik zocht al een tijdje een nieuwe portemonnee en toen ik bovenstaande zag staan twijfelde ik geen seconde, die zou van mij worden! Voor €29,00 bleef ik ook nog eens perfect binnen het budget en een paar dagen terug heb ik hem binnen gekregen. Benieuwd naar mijn mening en de foto’s? Lees dan snel verder!


Ik ontving een grote kartonnen doos (hij was echt enorm voor zo’n klein dingetje haha!) met daarin de portemonnee die voor de juiste bescherming ook nog voorzien was van een extra laagje papier. Door de kerstdagen duurde de verzending iets langer dan normaal, normaal gesproken duurt het bij Sarenza namelijk zo’n 6/7 dagen voordat je je pakketje in huis hebt.


En daar is hij dan! Mijn nieuwste aanwinst :-) Hij is van het merk Georgia Rose en toen ik hem bestelde kostte hij dus €29. Ik vind vooral de vorm van dit soort portemonnees erg fijn! Je hebt geen last van flapjes die soms wel en soms niet dichtgaan en het werkt daardoor dus ook erg praktisch. Bovendien vind ik het design enorm gaaf! De zilveren kleur valt meteen op wanneer je hem uit je tas haalt en ik heb er al veel complimenten door mogen ontvangen!

Zoals je hierboven al kon zien zitten er ook lekker veel vakjes in voor pasjes en dergelijke. Het ritsje voor muntgeld vind ik ook heel fijn werken en mijn visitekaartjes bewaar ik in de opening die helemaal aan de zijkant zit. Wist je dat deze portemonnee nu trouwens maar €16,20 kost? Koopje! Je kunt hem hier vinden.

Wat vind jij van mijn nieuwste aanwinst van Sarenza? :-)

23 thoughts on “Nieuwe portemonnee!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge