accesoires fashion webshop

Nieuwe sieraden!

Sieraden, in mijn ogen kan je daar nooit genoeg van hebben! Toen ik gisteren deze mooie items van JustTwenty.nl binnenkreeg kon ik het dus ook niet laten om ze even met jullie te delen. Benieuwd naar mijn new friends? Kijk dan snel mee!

Zoals je wel kan zien komen de items dus van JustTwenty.nl en deze webshop verkoopt ontzettend leuke sieraden tegen een erg lage prijs. Denk hierbij aan ringen voor 2 euro, armbanden voor 3 en ga zo maar door. Ik ging voor bovenstaande items en ben ontzettend tevreden! Ready for some close-ups?

Laat ik beginnen met de ring die helaas net iets te strak zit. Ik heb toch iets te makkelijk gemeten blijkbaar ;-) Als hij iets groter was geweest zou ik hem werkelijk ieder dag dragen aangezien het woord ‘courage’ helemaal mijn ding is. Lef is namelijk onmisbaar in het leven en daar zou ik me wat meer op moeten focussen. Voor deze ring betaal je €1,99

Tijd voor de kettinkjes! Ik koos als eerste voor deze ‘wishbone’ ketting die me geluk zou moeten brengen. Hij staat in ieder geval erg leuk ;-) Bovendien kan je zoiets echt met alles combineren en vind ik hem gewoon erg schattig! Hij is ook nog eens spotgoedkoop: €3,29.

Een ketting met een kruisje, hoe kon het ook anders. Ik ben (nog steeds) verslaafd aan alle sieraden die ook maar iets met kruizen te maken hebben. Dit kruisje is subtiel en ziet er totaal niet goedkoop ook. Ook is hij weer met werkelijk alles te combineren! Deze ketting kost €3,29

Deze armband vind ik wel leuk voor af en toe maar niet geweldig. Ik denk dat deze ook het meest ‘nep’ oogt door de iets te gele kleur. Helaas! Voor deze armband betaal je €4,09

Deze armband vind ik dan wel weer helemaal top. Ik had hem al gespot bij vele andere bloggers en moest hem ook hebben! Hij kost ook maar €3,69 en ziet er zeker niet zo goedkoop uit!

En natuurlijk, nog een kruis ;-) Deze heb ik al in verschillende winkels zien hangen maar dan voor een prijs van 10 tot 20 euro. Bij Justtwenty kost hij maar €4,39 en voor dat geld ziet hij er ontzettend goed uit! Zeker een aanrader.

En dat waren de items alweer! Ik vind JustTwenty een erg leuke webshop met stijlvolle en betaalbare items. De items waren erg goed verpakt, binnen 2 werkdagen in huis en waren gelijk aan de foto’s op de webshop. Ik kan je deze shop zeker aanraden!

Wat vinden jullie van mijn uitgezochte items?  

29 thoughts on “Nieuwe sieraden!”

  1. De kruis armbanden zijn erg mooi en zien er zeker goed uit.
    sieraden hoeven niet duur te zijn, meestal worden de prijzen belachelijk hoog gehouden, en dan is alle pret er vanaf.
    sieraden dragen moet leuk blijven en zeker als je met plezier kan terug denken dat je een goede deal hebt gemaakt.
    Armband Online onlangs geplaatst…Hippe ArmbandjesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge