Vrouwen film op Netflix – vijf aanraders!

Ontspanning

netflixfoto

Sharon, ik zoek een leuke vrouwen film op Netflix!

Zoek jij een toffe vrouwen film op Netflix? Ik heb ze voor je! Het is weer tijd voor een blogpost over alle toffe nieuwe vrouwen films op Netflix! Nu het weer weer wat minder lijkt te worden is film kijken natuurlijk weer een hele fijne en leuke activiteit. Zoek jij samen met je vriendinnen nog een toffe film op Netflix maar zie je door de bomen het bos niet meer? Ik heb weer vijf vrouwenfilms voor je op een rijtje gezet vandaag! Van de welbekende highschool-drama tot aan superleuke comedy.

1. Pride & Prejudice

Hoofdrolspelers:
– Keira Knightley
– Matthew Macfadyen

Ik vind dit zelf echt een prachtige film en vandaar dat hij dus ook vandaag bovenaan het rijtje staat. Pride & Prejudice is natuurlijk gebaseerd op het legendarische boek van Jane Austin. De film speelt zich af in Engeland, eind achttiende eeuw. De moeder van het gezin met vijf dochters, heeft slechts één doel: al haar dochters met een (rijke) vent laten trouwen. Haar gebeden lijken te worden verhoord wanneer de rijke, jonge en vrijgezelle Mr. Bingley in de buurt komt wonen op het nabijgelegen landgoed Netherfield. Hij blijkt een goede en nog rijkere vriend te hebben, Mr. Darcy.

2. Beauty & the beast

Hoofdrolspelers:
– Emma Watson
– Dan Stevens
– Luke Evans

Het heerlijke sprookje opnieuw beleven maar dan deze keer met echte mensen! Belle is een jonge vrouw die gevangen genomen wordt door een Beest. Ze laat dat gebeuren in ruil voor de vrijheid van haar vader en ondanks dat ze bang is, wordt ze al snel bevriend met de betoverde bewoners van het kasteel. Ze leert voorbij het afschrikwekkende uiterlijk van het Beest te kijken en dan kunnen er magische dingen tot stand komen..

3. Like crazy

Hoofdrolspelers:
– Anton Yelchin
– Felicity Jones
– Jennifer Lawrence

Jacob, een Amerikaan, en Anna, een Britse vrouw, ontmoeten elkaar op een hogeschool in Los Angeles en worden smoorverliefd op elkaar. Het is de zuiverste vorm van romantiek – voor beiden is het de eerste betekenisvolle relatie. Wanneer Anna naar Londen terugkeert wordt het koppel gedwongen om een langeafstandsrelatie aan te gaan. Hun perfecte liefde wordt getest..

4. Bring It On – Fight to the finish

Hoofdrolspelers:
– Christina Milian
– Vanessa Born
– Gabrielle Dennis

Yes voor cheerleader films! Deze mag natuurlijk niet ontbreken uit het rijtje vrouwenfilms. Ik heb vroeger natuurlijk de welbekende Bring it on films gezien maar deze (gelukkig) nog niet. Even terug naar higschool-drama! Cheerleader Lina Cruz moet, ondanks dat ze op het punt staat de Spirit Championships te winnen, met haar moeder meeverhuizen naar Malibu. Daar krijgt ze niet alleen te maken met een nieuw huis en een nieuw stiefzusje maar ook met een nieuw cheerleaderteam wat niet helemaal aan haar wensen voldoet..

5. Forgetting Sarah Marshall

Hoofdrolspelers:
– Kristen Bell
– Jason Segel
– Paul Rudd

En om af te sluiten nog even een heerlijke comedy! Peter gaat op een Hawaiiaanse vakantie om de breuk met zijn tv-vriendin, Sarah, te vergeten. Wat hij niet weet is dat, Sarah naar hetzelfde resort reist met haar nieuwe vriend.

En, welke van deze vrouwenfilms ligt het meeste in jouw straatje? Ik denk dat ik vanavond weer eens Pride & Prejudice op ga zetten! Nu al zin in! Hopelijk heb je nu je perfecte vrouwen film op Netflix!

4 thoughts on “Vrouwen film op Netflix – vijf aanraders!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.