nagels

NOTD Angelica ‘Twilight’

Misschien weten jullie wel dat ik een nagellakrek in mijn kamer heb opgehangen waar minstens 90 lakjes in passen. Dat rek zit dus inmiddels al helemaal vol… Maargoed, dat betekent niet dat ik geen nagellak blijf kopen! Het merk Angelica kwam ik tegen in Londen en dit lakje sprong er meteen uit. Ik heb hem voor jullie getest!

Zoals je hierboven kan zien ging ik voor de kleur ‘twilight’. Een hele aparte kleur die ik geen echte naam kan geven. Het is een combinatie van  groen & paars maar hij is dus duidelijk in elk licht een andere kleur. Heel speciaal!

Die glans! Ik vind het effect echt heel erg tof. De groene glans komt maar af en toe door maar als hij er is zorgt het voor een prachtig effect.

Op deze foto is hij weer metallic paars. Ik ben fan! Klein dingetje is wel de geur, die is namelijk extreem chemisch. Nu vind ik dat totaal geen probleem (ik ben van de welbekende nagellak-geur gaan houden denk ik..) maar als je de geur van een OPI lakje al niet kan uitstaan zijn deze lakjes niet voor jou weggelegd. De kwaliteit vind dan wel weer erg goed. Ik heb hem nu al 2 dagen op en ik heb nog geen chips kunnen ontdekken. Waarom verkopen ze dit merk niet in Nederland?! Mocht je benieuwd zijn, ik kocht er nog 2 extra toen ik in Londen was. Deze kleuren zullen in de aankomende week ook nog online komen!

Mocht je dus een tripje Londen op de planning hebben staan, ga vooral even langs het Angelica rek als je in de Primark in Oxford Street komt! Ik vind het hele fijne nagellak. Goede kwaliteit, leuke aparte kleurtjes en een heel fijn kwastje. Strepen maken met deze lak is ook zo goed als onmogelijk dus dat is ook een enorm pluspunt.

En dat allemaal voor maar tweeënhalve pond. Ik ben fan!

Zijn jullie al bekend met dit merk?

15 thoughts on “NOTD Angelica ‘Twilight’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge