nagels Review

NOTD: Hema nailpolish

Mijn make-up opbsessie begon ooit bij Hema. Een combi-potlood waarmee ik hele lelijke blauwe smokey-eyes maakte.. dat dan weer wel. Daarna ging ik over op merken als NYX, Sleek, MAC, Inglot en ga zo maar door. Vorige week kwam ik weer eens in een Hema en besloot ik dit lakje eens een kans te geven. Geloof het of niet, zo’n donkerrode kleur had ik namelijk nog niet.

Zoals je kan zien is het een hele mooie donkerrode kleur zonder shimmer of wat dan ook. Hema belooft een dekkende finish te geven na one coat. Hier ben ik alleen niet echt mee eens, met 2 lagen komt hij namelijk veel beter tot zijn recht. Een laag zou ook kunnen maar je snapt wat ik bedoel. Het kwastje is natuurlijk geen OPI of China Glaze kwaliteit maar lakt eigenlijk wel prima. Het enige waar ik een beetje teleurgesteld over ben is de houdbaarheid. Na een dagje begon hij namelijk al te chippen.. jammer!

Ach, als je bedenkt dat hij maar 2,50 kost vind ik het eigenlijk wel een prima lakje. Wat vinden jullie van de nagellak van Hema?

6 thoughts on “NOTD: Hema nailpolish”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge