nagels

NOTD Herome – Summer

herome summer swatches

Zo af en toe valt er bij mij een product op de mat waar ik van tevoren niet helemaal zeker over ben. Zo ook bij dit lakje, deze kleur zou ik namelijk nooit zelf hebben uitgekozen! Waarom eigenlijk niet?! De kleur heeft me namelijk echt verrast nadat ik hem op mijn nagels had aangebracht. Klik snel verder voor swatches!

herome summer notd

Mijn klasgenoten omschreven het als een echte barbie-kleur maar ik vind het meer een subtiel prinsessenkleurtje haha! Ik vind het in ieder geval een erg mooie kleur.

herome summer nagellak

Het gaat dus om de kleur ‘Summer’ van het geweldige merk Herome. Sinds ik een paar maanden terug mijn eerste herome lakje uitprobeerde ben ik om, wat een heerlijke kwaliteit! Zeker een aanrader dus. Dit lakje is onder andere verkrijgbaar bij Douglas voor €6,95 en is onderdeel van de So Undercover collectie.

En? is dit een kleur die jullie zouden dragen :)?

3 thoughts on “NOTD Herome – Summer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge