Series

Now watching

series2

Toen ik de afgelopen dagen flink ziek was (nu nog een klein beetje) heb ik natuurlijk ontzettend veel geslapen. Nu is dat in het begin heel fijn en verzachtend maar na een tijdje zit je klaarwakker in je bed en ga je opzoek naar vermaak. Gelukkig heb ik netflix en samen met mijn laptop waren deze twee de afgelopen dagen mijn beste vrienden! Ik pikte mijn vroegere Pretty Little Liars verslaving weer op, keek zo nu en dan een paar Nashville afleveringen maar ging vooral los met de afleveringen van Friday Night Lights. Een serie die iets wegheeft van One Tree Hill (door de grote dosis sport en tienerproblemen) maar met zijn eigen verhaallijn enorm vermakelijk is. Pretty Little Liars zullen jullie allemaal wel kennen en aangezien ik over Nashville al eerder een artikel schreef ga ik het vandaag hebben over Friday night lights!

fnl

Het verhaal van Friday Night Lights gaat over Jason Street (de geliefde quarterback van het plaatselijke footballteam) die in een football wedstrijd op een verkeerde manier de grond raakt en zo in een rolstoel terecht komt. Jason was de sterspeler van het team en de enige hoop van het stadje Dillon. Wanneer zijn invaller hem moet vervangen staan zowel Matthew Saracen (de nieuwe quarterback) als Coach Taylor voor een grote uitdaging en dit is enorm interessant om te zien. Natuurlijk spelen er de nodige tienerproblemen en dit maakt de serie ook interessant voor de meiden die niet zo van sport houden! Ik heb bijvoorbeeld echt helemaal niets met sport maar vind deze serie enorm leuk om te volgen, no worries dus!

Om een betere indruk te krijgen van de serie kan je natuurlijk het beste even naar de trailer kijken! Die kan je hieronder vinden:

Kende jij deze serie al? En welke series volg jij op dit moment?

13 thoughts on “Now watching”

  1. Klinkt als een leuke serie! Ik heb toevallig vandaag een artikel over de nieuwe serie Star Crossed, waar Aimee Teegarden dus ook in speelt! Ik vind haar een goede actrice, dus ik ga deze serie ook even mijn lijstje zetten. Connie Britton is trouwens ook een goede actrice, zeker in Nashville, love that serie!
    Joyce onlangs geplaatst…NIEUWE SERIE STAR-CROSSEDMy Profile

  2. Oeh, ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe serie en Friday night lights spreekt me heel erg aan! Al duurt het altijd even voordat ik er helemaal in zit, de eerste aflevering is altijd even wennen bij mij. Maar het is dus te vergelijken met OTH? :)

  3. Oeh, ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe serie en Friday night lights spreekt me heel erg aan! Al duurt het altijd even voordat ik er helemaal in zit, de eerste aflevering is altijd even wennen bij mij. Maar het is dus te vergelijken met OTH? =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge