Nu op Netflix #1

schermafbeelding-2018-04-08-om-16-53-00

Ken je dat? Dat je alweer zo’n 20 minuten door je Netflix-lijst aan het bladeren bent maar geen enkele leuke film kunt vinden? Ik in ieder geval wel. Ik weet niet hoe het precies komt maar ik vind dat Netflix een toch wat onpraktische catalogus heeft. Vandaar dat het mij een heel goed idee leek om voortaan zélf de toppers van Netflix te gaan delen. De nieuwste films van Netflix waarvan ik vind dat je ze ook moet zien of waarnaar ik zelf nog erg benieuwd ben. Let’s do this!

1. Honey

Mijn jeugdsentiment aah! Deze film was helemaal cool toen ik in groep 8 zat en zelfs nu kan ik deze film nog met plezier kijken. Honey gaat over een meisje dat heel graag een danseres wil worden. Haar mentor stelt haar een ultimatum: met hem naar bed gaan of volledig uit hun bestand gegooid worden. Honey besluit een hele andere weg te kiezen..

2. Charlie St. Cloud

Een film die ik nog niet heb gezien. Charlie (Zac Efron) verliest zijn jongere broertje en kan hier maar moeilijk mee omgaan. Een film over liefde en het verliezen van mensen die je erg dierbaar zijn. Dit lijkt me een erg mooie film!

3. Georgia Rule

Deze film heb ik wel gezien en vond ik écht fantastisch. Rachel (Lindsay Lohan) rijdt de peperdure auto van haar stiefvader in de prak en moet als straf de zomer met haar Oma doorbrengen in the middle of nowhere. Hoewel de film begint met veel humor komen er ook erg serieuze onderwerpen voorbij. Rachel draagt namelijk een geheim met zich mee.

4. Toscaanse bruiloft

Nederlandse films zijn voor heel wat mensen een nachtmerrie maar voor mij echt wel een guilty pleasure. Sanne runt samen met haar vader en stiefmoeder ‘Casa Matrimonio’ in Toscane. Hier komen liefdeskoppels (en hun families) bijeen om te trouwen. Ik vond dit een heerlijke film! Stop heel bekend Nederland in een film over Italië en je hebt weer een fijne guilty pleasure te pakken.

5. Letters to Juliet

Letters to Juliet is een prachtige film. Sophie (Amanda Seyfried) is feitenonderzoekster voor The New Yorker times. Zelf zou ze liever schrijfster worden maar dat zit er voorlopig nog niet in. Met haar verloofde komt ze terecht in Verona, een stad die haar leven volledig op z’n kop gaat zetten.

En dat waren mijn favorieten alweer van deze week! Welke films heb jij al gezien en welke nog niet? Laat het weten bij de comments!

Love,
Sharon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Jessy

    Georgia rule <3 <3 <3 <3

  2. Joanna

    Ik ken ze toevallig allemaal al! ik vind letters to juliet het leukst wel :)

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.